VIŠE OD KOŠARKE! Doužer pred finale potkačio Teodosića: Da iskoristimo njegove godine!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agresivniji tim pobeđuje, tvrdi Amerikanac.

VIŠE OD KOŠARKE! Doužer pred finale potkačio Teodosića: Da iskoristimo njegove godine!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer tvrdi da su crno-beli spremani za finalnu seriju AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde.

Podsetimo, u ponedelajk od 20.30 u "Pioniru" na programu je prva utakmica, a domaćin su crveno-beli pošto su bili bolje plasirani u ligaškom delu sezone. Titulu brani tim iz Humske.

- Definitivno očekujem uzbudljive i teške utakmice... biće to nešto više od košarke. Nema šta novo da se kaže o protivniku. Niti postoji neki specijalan recept ili tajna. Zapravo vrlo je jednostavno, agresivniji tim će imati veću šansu da pobedi. Videli smo to u okršajima ova dva tima. Kada smo mi bili agresivniji u odbrani, uspevali smo da pobedimo, isto važi i za njih. Spremni smo na teške mečeve - rekao je Doužer za Mozzart sport.

Nahvalio je Miloša Teodosića.

- Kada imaš visok IQ, kao što on ima, onda definitivno možeš da igraš ovu igru znatno duže na veoma visokom nivou. On je to definitivno pokazao, ali nadam se da ćemo mi njegove godine moći malo da iskoristimo, da izbacimo loptu iz njegovih ruku - rekao je Amerikanac, a zatim nastavio:

- Moramo da budemo pametni i smireni jer i oni imaju veoma pametne igrače koji dobro funkcionišu zajedno, međutim ja verujem u svoje saigrače. Ne bih ih menjao nizašta na svetu. To svako od nas misli u svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading