KO DOBIJA PRVI MEČ FINALA, ZVEZDA ILI PARTIZAN?! Kladionice imaju velikog FAVORITA za trijumf!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je sutra od 20.30.

KO DOBIJA PRVI MEČ FINALA, ZVEZDA ILI PARTIZAN?! Kladionice imaju velikog FAVORITA za trijumf!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Zek Ledej

Sutrašnje finale AdmiralBet ABA lige između košarkaških ekipa Crvene zvezde i Partizana već sada izaziva veliko interesovanje među ljubiteljima košarke. Prvi meč će se odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" s početkom u 20:30, a domaći teren pripada ekipi Crvene zvezde. Obe ekipe su ostvarile zapažene rezultate u polufinalu, gde je Crvena zvezda pobedila Megu rezultatom 2:0, dok je Partizan bio uspešniji od Budućnosti sa 2:1 u pobedama.

Jedna od neobičnih odluka organizatora regionalnog takmičenja jeste izbor sudija za finale. Ovo iznenađenje je već privuklo pažnju javnosti, a detalji o izboru sudija nisu otkriveni.

Kladionice su već iznele svoje prognoze i kvote za nadolazeće finale. Crvena zvezda se ističe kao favorit u prvom meču sa kvotom od 1.52, dok je kvota na Partizan 2.50. Interesantno je da je kvota da će meč otići u produžetke visoka - 14.00. Takođe, zanimljiva činjenica je da su u prethodne dve finalne serije AdmiralBet ABA lige sve pobede ostvarivali domaći timovi, što dodatno podgreva iščekivanje ovog susreta.

Večiti rivali u tekućoj sezoni odigrali su čak šest međusobnih duela, a domaćini su bili nepogrešivi. Ujedno i formalni domaćini kada je reč o neutralom terenu u finalu Kupu Koraća gde je slavila Zvezda. Crveno-beli bili su bolji i u 18. kolu regionalne lige pred svojim navijačima, odnosno u 19. rundi Evrolige pred delijama. Partizanu su pripala oba duela pred grobarima - u petom kolu Evrolige i AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading