"KAO DA SMO U STRIPTIZ BARU" Duška Vučinić ponovo TOTALNI HIT na mrežama, zbog ove izjave su svi vrisnuli!

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duška Vučinić izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama!

"KAO DA SMO U STRIPTIZ BARU" Duška Vučinić ponovo TOTALNI HIT na mrežama, zbog ove izjave su svi vrisnuli!

Foto: ATA Images

Duška Vučinić

U toku je finalno veče Pesme Evrovizije, a oči celog sveta su uprte u 25 takmičara koji se bore za titulu pobednika. Naša poznata komentatorka i novinarka Duška Vučinić već godinama prati ovaj događaj i svojim izveštavanjem oduševljava publiku. Osim što nas informiše o dešavanjima na takmičenju, Duška svojim duhovitim komentarima dodatno obogaćuje veče.

Kao i svake godine, Duška nas je i ove večeri nasmejala svojim duhovitim komentarima.

- Ja stvarno ne znam ko se ove godine nije skinuo, kao da se nalazimo u striptiz baru -  izjavila je Duška , osvetljavajući svojim humorom atmosferu finalne večeri Pesme Evrovizije.

Foto: ATA Images

Duška Vučinić

 


Uoči samog finala, koje je obeležio niz skandala, jedan od najvećih događaja bio je diskvalifikacija Holandije. Razgovarali smo sa Duška o organizaciji takmičenja i brojnim događajima koji se odvijaju iza kamere, a koji nisu vidljivi gledaocima. 

Duška Vučinić je još jednom pokazala svoje novinarsko umeće i sposobnost da zabavi publiku svojim duhovitim komentarima, čineći finalno veče Pesme Evrovizije nezaboravnim. S nestrpljenjem očekujemo da saznamo ko će od 25 takmičara izaći kao pobednik ove prestižne muzičke manifestacije.

Voditeljka ima sina Aleksu kog je dobila u braku sa Srđanom Lučićem, a voditeljka je jednom prilikom otkrila i čime se on bavi.

Foto: ATA Images

Duška Vučinić

 

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju.

- Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično. Naravno da nije prijatno kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam - ispričala je Duška Vučinić svojevremeno za "Hello".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading