ĐAVOLI, SVEĆE I SATANISTIČKI SIMBOLI: Ko je "veštica" iz Irske o kojoj svi bruje nakon nastupa na Evroviziji?

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njenom Irske na Evroviziji bruji ceo svet!

ĐAVOLI, SVEĆE I SATANISTIČKI SIMBOLI: Ko je "veštica" iz Irske o kojoj svi bruje nakon nastupa na Evroviziji?

Foto: RTS/printscreen

Na velikom finalu Evrovizije, pod rednim brojem 10, Irsku je predstavljala kontroverzna pevačica Bambie Thug, izvođenjem svoje numere "Doomsday Blue". Njen nastup je izazvao brojne reakcije, kako zbog muzičkog izraza, tako i zbog neobične kostimografije koja je izgledala pomalo zastrašujuće.

Bambie je svoj nastup upotpunila raspoređivanjem sveća širom scene, što je kod mnogih gledalaca izazvalo asocijacije na razne okultne simbole. Njena kostimografija, sa rogovima na glavi i gotičkom šminkom, dodatno je doprinela misterioznoj atmosferi koju je stvorila na sceni.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Irska u finalu Evrovizije

Pored muzičkog izraza, Bambie je privukla pažnju javnosti i svojim identitetom. Ona se deklariše kao nebinarna osoba i insistira na tome da joj se obraćaju sa "ono". U jednom intervjuu je istakla svoje veze sa prirodom, naglašavajući da je kao dete volela da komunicira sa drvećem i secira cveće. Otkrila je da je njen identitet duboko ukorenjen u nasleđe Irske pre katolicizma, te da je oduvek bila privržena prirodi i paganskim običajima.

Nakon njenog nastupa, javnost je burno reagovala, a Bambie se na kladionicama iznenada našla na 4. mestu, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i publike. Njen izuzetan glas i muzički izraz nisu ostavili nikoga ravnodušnim, a kontroverzni nastup je sigurno obeležio ovogodišnje finale Evrovizije.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Irska u finalu Evrovizije

Uzbuđenje oko Bambie Thug ne jenjava, a njen nastup će sigurno ostati upamćen kao jedan od najkontroverznijih u istoriji Evrovizije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading