ČISTA DOMINACIJA TEYA DORE: Publika u transu, OVACIJE u Malmeu za našu predstavnicu!

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstanics Srbije oduševila u finalu Evrovizije!

ČISTA DOMINACIJA TEYA DORE: Publika u transu, OVACIJE u Malmeu za našu predstavnicu!

Foto: RTS/printscreen

Predstavnica Srbije na Evroviziji 2024, Teya Dora, je ostvarila sjajan nastup u finalu, ostavivši publiku oduševljenom. Izvođenjem pesme "Ramonda", Teya je zasenila prisutne svojim sigurnim nastupom i izvanrednim vokalnim sposobnostima.

Na velikoj sceni u Malmeu, Teya je briljirala svojom harizmom i veštim izvođenjem pesme "Ramonda". Publika je bila u transu dok je mlada pevačica pokazivala svoj talenat, a scenski efekat cveta "ramonde" dodatno je upotpunio vizuelni doživljaj. Teya je pokazala izuzetnu sigurnost i izrazila zahvalnost na više jezika, što je dodatno doprinelo šarmu njene izvedbe.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Teya Dora na finalu Evrovizije

Iako publika u Srbiji nije imala priliku da glasa za Teyu Doru, srpska dijaspora i ljubitelji njene muzike širom Evrope imaju tu privilegiju. Njen nežni izgled i moćni glas osvojili su srca evropske publike, što je rezultiralo plasmanom u finale. Sada se nadamo da će podrška i dalje rasti i da će Teya odneti pobedu.

Teya Dora je definitivno ostavila snažan utisak na ovogodišnjoj Evroviziji, a njen talent i energija su obećavajući znaci za budućnost srpske muzičke scene.

Inače, pred finale oglasio se i Hrvatski predstavnik putem društvenih mreža. 

- Želim samo uzeti sekundu da kažem hvala... Ne mogu uopšte da opšem kako ste promenili sve u mom životu. Rekli ste mi kako vam je moja muzika pomogla, uticala na vas, ali moram reći da su vaša ljubav i podrška uticali na mene. Osećam se ponizno i zahvalno. Što god da se dogodi večeras, molim vas, znajte da sam dao sve od sebe. Vidimo se na drugoj strani - rekao je Baby Lasagna u kratkom videu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading