SINA SAM VIDELA U LOKVI KRVI KAD MU JE UROŠ BLAŽIĆ PUCAO U SRCE! Potresna ispovest majke ubijenog Lazara u Malom Orašju: Nije disao, gledala sam ga u oči!

Autor:

Hronika

10.05.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što sam videla bio je horor, rekla je Ivana Milovanović.

SINA SAM VIDELA U LOKVI KRVI KAD MU JE UROŠ BLAŽIĆ PUCAO U SRCE! Potresna ispovest majke ubijenog Lazara u Malom Orašju: Nije disao, gledala sam ga u oči!

Foto: Privatna arhiva, ST/Nikola Mutić

Monstrum Uroš Blažić (22) prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubio je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranio. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

Pomahnitali mladić je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Lazareva majka Ivana Milovanović videla je svog sina u lokvi krvi te kobne večeri, kada se vraćala s posla, iz druge smene. Poslednju poruku sin joj je poslao u 23:31, gde joj je napisao da je čeka u Ravnom Gaju, da je vozi kući. To je bilo nešto što je uvek radio, jer je njihova kuća poprilično udaljena u selu.

Nesrećna žena nije ni slutila da će upravo ta poruka, biti poslednja koju će joj sin napisati. Naime, samo minut kasnije, u 23:32, čuli su se prvi rafali.

- Kako se autobus približavao Ravnom Gaju, vidim da se tu nešto dešava, narod pored puta, kola, bila je tu već i neka patrola. To što sam videla bio je horor. Ja sam njega prepoznala maltene odmah čim sam izašla iz autobusa. Videla sam ga da leži, prepoznala njegovu belu duksericu - priseća se kobne noći Ivana Milovanović, pa kroz suze nastavlja:

- Videla sam njegove oči, videla sam da je u krvi, videla sam da ga je u srce upucao, da nije disao. Sve sam to videla odmah, ali opet se moliš nekom čudu. Ne možete da prihvatite da se tako nešto dešava, to je sve bilo neverovatno i ne znam kako sam sve to preživela, tada nije bilo ni suza, samo šok..

Da podsetimo, Urošu Blažiću se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading