''SINE MOMO, KUKU MENI, UBI MI TE DROGERAŠ!'' Majka poginulog vozača jauče na sav glas, ponavlja samo JEDNO!

Autor:

Hronika

22.05.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su u udesu teže povređene od ukupno njih 17 ozleđenih.

''SINE MOMO, KUKU MENI, UBI MI TE DROGERAŠ!'' Majka poginulog vozača jauče na sav glas, ponavlja samo JEDNO!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Momčilo Radosavljević (56) vozač autobusa, koji je ranije radio u brodogradnji, poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Stubline, u sudaru sa kamionom koji je vozio drogirani muškarac.

Momčilo je bio neoženjen i nije imao dece, a živeo je u porodičnoj kući u selu Barič sa majkom Marom starom 82 godine. Ekipa Republike je posetila njihov dom u koji se iznenada uselila tuga. Zatekli smo sestre od tetke i ujaka stradalog Momčila i njegovog sestrića, kao i komšije ispred kuće za stolom.

Nesrećna majka inače lošeg zdravlja pala je u krevet od saznanja da je ostala bez jedinca. Rođaci kažu da je Momčilo bio brižan sin i da je majku čuvao i pazio, da joj je bio dragocena pomoć i smisao života.

Danas je Mara na kratko sa sinovcem išla u opštinu i policiju oko papirologije potrebne za sahranu sina. Ona je jedva hodala sa štapom i uz pomoć rođaka koji su je pridržavali.

- Mara samo ponavlja "Jao,kuku meni sine Momo. Ubi mi te drogeraš. Kuću mi zatvori". Šta će kukavica ostala je bez ikoga bliskog. Ima ona sestre i sestriće, al sina više nema. Decu drugu nije imala. Muž joj je umro pre pet godina - rekao je komšija.

Momčilo je u udesu umro na licu mesta, a šest putnika je prevezeno u KBC "Bežanijska kosa", dok je 11 povređenih primljeno u Dom zdravlja u Obrenovcu. Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 10 sati nadomak Obrenovca.

Majci policajci rekli da je ostala bez sina

Mari koju familija tako zove iako joj je pravo ime Milena, policija je saopštila za sinovljev udes.

- Došli su policajci sa ekipom hitne pomoći i dali joj injekcije da je smire da bi lakše podnela najtragičniju vest- kazala je rođaka porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading