UBIO GA DROGIRANI KAMIONDŽIJA: Ovo je vozač autobusa koji je poginuo kod Obrenovca (FOTO)

Autor:

Hronika

22.05.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar autobusa na liniji 860 T i kamiona pod teretom dogodio se na Valjevskom putu, u mestu Stubline kod Obrenovca.

UBIO GA DROGIRANI KAMIONDŽIJA: Ovo je vozač autobusa koji je poginuo kod Obrenovca (FOTO)

Foto: Printscreen

Juče, u selu Stubline kod Obrenovca, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala pogibijom Momčila Radosavljevića (56), bivšeg policajca u penziji. Nesreća se dogodila kada je kamion pod teretom izleteo sa sporednog puta i direktno udario u autobus kojim je upravljao Momčilo. Ova tragična nesreća izazvala je veliku tugu među njegovim prijateljima i kolegama.

Oproštaj od voljenog prijatelja

Prijatelji i kolege poginulog Momčila opraštaju se od njega, ističući njegove kvalitete kao vozača i kao čoveka. "Moca je bio moj prijatelj, mnogo mi je žao što je ovako stradao, bio je dobar čovek i vozač i onda naleti na nekog ovakvog ludaka i strada, šta reći, tuga", izjavio je jedan od prijatelja za Kurir. Njegova smrt ostavila je prazninu među onima koji su ga poznavali i cenili.

Detalji sudara

Sudar autobusa na liniji 860 T i kamiona pod teretom dogodio se na Valjevskom putu, u mestu Stubline kod Obrenovca. Pored pogibije vozača autobusa, 21 putnik u autobusu je povređen i zatražio medicinsku pomoć nakon nesreće. Izvor za Kurir je otkrio da je kamion presekao put autobusu iz za sada nepoznatih razloga, direktno udarivši u vozačevu stranu autobusa.

Uhapšeni vozač kamiona

Vozač kamiona, koji se sumnjiči da je izazvao sudar, pobegao je sa mesta nesreće pre dolaska policije, ali je ubrzo pronađen i priveden. Pre hapšenja, podvrgnut je alkotestu i testu na narkotike. Rezultati testa pokazali su da nije imao alkohola u krvi, ali je bio pozitivan na narkotike. Ova informacija dodatno baca svetlo na okolnosti nesreće i postavlja pitanja o bezbednosti saobraćaja.

Nesreća u selu Stubline kod Obrenovca ostavila je dubok trag tuge i šoka među lokalnim stanovništvom. Istražne radnje su u toku, a zajednica oplakuje gubitak Momčila Radosavljevića, čoveka koji je svoj život posvetio službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading