HOROSKOP ZA ČETVRTAK 23. MAJ! Bikovi - sitnica može biti povod za svađu sa partnerom, Vage - u iskušenju ste da uđete u vezu sa zauzetom osobom!

Autor:

Lifestyle

23.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 23. MAJ! Bikovi - sitnica može biti povod za svađu sa partnerom, Vage - u iskušenju ste da uđete u vezu sa zauzetom osobom!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, potrudite se da izmirite neke stare dugove. U suprotnom, može doći do raznih zastoja i pomeranja rokova za završetak posla. Device, dešavanja deluju kao upozorenje u pogledu nepredviđenih okolnosti na finansijskom planu. Nepredviđeni izdaci. Jarčevi, budite krajnje obazrivi na finansijskom planu i pažljivo motrite na rad i postupke poslovnih saradnika. Previd bi mogao da vas košta. Ribe, početak rada na novom projektu okružuje atmosfera neizvesnosti. Niste sigurni koliko je vaš novi poslovni saradnik pouzdan.

Bikovi, negativna atmosfera prožima odnos s partnerom. Najmanja sitnica može biti povod za veliku svađu. Rakovi, konflikt u porodici može da stvori velike tenzije. Partner vam zamera što ga zapostavljate. Vage, iskušenje se sastoji u tome da se na ljubavnom repertoaru može naći zabranjeno voće. Čuvajte se skandala. Škorpije, u iskušenju ste da uđete u tajnu vezu s osobom koju ste upoznali preko prijatelja.

Vodolije, muči vas aritmija. Device, imate bolove u leđima. Bikovi, počnite da trenirate.

Celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading