HOROSKOP ZA UTORAK 21. MAJ! Rakovi, promenljivo ponašanje saradnika vas čini napetim, Vodolije, recite partneru šta vas muči!

Autor:

Lifestyle

21.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 21. MAJ! Rakovi, promenljivo ponašanje saradnika vas čini napetim, Vodolije, recite partneru šta vas muči!

Foto: Shutterstock

Bikovi,  ključ uspeha sastoji se u strogom pridržavanju rasporeda i organizaciji poslovanja. Ostvarićete dobre rezultate. Rakovi, kratkotrajne oscilacije u saradnji i promenljivo ponašanje saradnika donose vam napetost. Bitne odluke ostavite za kasnije. Nezaspolene Vage mogu da dobiju dobru poslovnu ponudu, ali reč može biti o honorarnoj saradnji. Očekuje vas važan razgovor. Jarčevi, očekuje vas ponovno uspostavljanje kontrole nad finansijskim planom. Uticajna osoba će vas podržati u važnom projektu.

Ovnovi, partner pokazuje sumnju u vas i na to ćete burno reagovati. Negativna atmosfera. Lavovi, partner se ponaša dosta distancirano i tajanstveno. Načinite prvi korak da razjasnite situaciju. Škorpije, novo poznanstvo počelo je da budi u vama strast kakvu dugo niste osetili. Razmišljate o početku veze. Ribe, nestabilna atmosfera u odnosu s partnerom nastaje iz nesporazuma i pogrešnih tumačenja. Vodolije, otvorite se više prema partneru i recite mu šta vas muči, inače će početi da se stvara velika distanca.

Blizanci, zdravlje vam je odlično. Device, danas vas muči vrtoglavica. Strelčevi, solidnog ste zdravlja. Ribe, muči vas alergija.

Celokupan horoskop za utorak 24. maj pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading