HOROSKOP ZA SUBOTU 4. MAJ! Bikovi - ne povlačite rizične poteze, slobodni Ovnovi - upoznaćete nekoga preko posla!

Autor:

Lifestyle

04.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 4. MAJ! Bikovi - ne povlačite rizične poteze, slobodni Ovnovi - upoznaćete nekoga preko posla!

Foto: Shutterstock

Bikovi, nepovoljni aspekt deluju upozoravajuće na vas. Ne bi trebalo da ulazite u rizične investicije ili povlačite rizične poteze niti da sklapate poslove sa sumnjivim licima. Oni koji sarađuju s inostranstvom moraće da uvedu nove elemente u način poslovanja. Rakovi, u ovom periodu očekuje vas finansijski uspeh i to zahvaljujući mudro osmišljenim poslovnim potezima. Imaćete važan poslovni sastanak, na kom možete započeti odličnu dugoročnu saradnju. Device, aspekti su vam vrlo povoljni za putovanja, saradnju s inostranstvom i poslovno usavršavanje. To će vam doneti dodatni elan i energiju da date maksimum. Vaša upornost može vam doneti uspeh u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima.

Ovnovi, oni koji su u vezi osećaju potrebu da nešto bitno promene u vezi s partnerom i unesu neke nove elemente. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla. Blizanci, oni koji su u vezi prolaze kroz period nezadovoljstva trenutnim odnosom. Zbog toga će se potruditi da unesu nešto novo u odnos s partnerom da bi osetili čar novih uzbuđenja i oživeli strast. Vage, planete vam pružaju podršku da rešite dugotrajan problem koji se s vremena na vreme pojavljuje u okviru vaše porodice, kao i u odnosu vas i partnera. Slobodni će imati brojne prilike da pronađu srodnu dušu na putovanju.

Lavovi, muči vas aritmija. Škorpije, zdravlje vam je solidno. Vodolije, imate problem sa cirkulacijom.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading