"IMATE FANTOMSKE ODBORNIKE"! Đilas opleo po Savi Manojloviću i opoziciji koja izlazi na izbore! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.05.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možete vi, gospodo, da se preselite pred izbore u neku opštinu u Beogradu i da posle pledirate da predstavljate te građane, a ne znate ni ulice u toj opštini! To će nam vlast u narednih pet godina nabijati na nos, rekao je Đilas.

"IMATE FANTOMSKE ODBORNIKE"! Đilas opleo po Savi Manojloviću i opoziciji koja izlazi na izbore! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Rat Sava Manojlovića i Dragana Đilasa se nastavlja, a sad je lider SSP optužio dojučerašnjeg političkog saborca, ali i ostale opozicionare da imaju "fantomske odbornike".

 

 

- Kolege moraju da razmisle zašto smo u Beogradu došli do toga da na centralnim gradskim opštinama imamo ljude koji su 6 dana, mesec, dva ili tri meseca pre raspisivanja izbora, prebacivani sa nekih perifernih delova Beograda u centralne gradske opštine - Stari grad, Vračar i Novi Beograd. To smo videli i kroz liste koje su predali! - istakao je Đilas.

- Objasnite zašto smo došli u situaciju da smo četiri meseca pričali o fantomskim biračima a sad smo dobili ono što mnogu nazivaju fantomskim odbornicima! Ne možete vi gospodo da se preselite pred izbore u neku opštinu u Beogradu i da posle pledirate da predstavljate te građane a ne znate ni ulice u toj opštini! To će nam vlast u narednih 5 godina nabijati na nos!

Podsećamo, dojučerašnji politički saborci, Savo Manojlović i Dragan Đilas, započeli su oštar sukob, optužujući se međusobno za fantomske birače i obaranje izborne liste. Iako su do skoro bili na istoj strani i zajedno radili isključivo u jednom cilju, a to je rušenje Aleksandra Vučića, sada je pukla tikva između njih.

Naime, lider Pokreta Kreni-promeni optužio je predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da je kriv za obaranje njegove liste na Vračaru.

- Mediji su objavili na da je Crta oborila izbornu listu Kreni-promeni na Vračaru. Kontaktirali smo predstavnike Crte povodom ove vesti. Crta se ne bavi kontrolom na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika. Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas. SNS komisija će navodno vratiti izbornu listu Kreni-promeni. Planiraju da nam pojedu izbornu listu, tako što će nam Đilas obarati izbornu listu, a Vučić je vraćati - napisao je Manojlović na Tviteru, a zatim pozvao svoje glasače da glasaju za opozicione liste na Vračaru.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Tanja

22.05.2024 22:59

Ma udarajte jedni na druge slobodno jer ste isti sljam i izdajnici

Ćirićeva

22.05.2024 23:01

Đilas sve spušta kako bi sebe uzdigao.

Katarina

22.05.2024 23:02

Nevolje u raju i dalje postoje.

Sara

22.05.2024 23:02

Djiki je rodjen za glumca.. Obican licimer