ISTORIJA U ŽENEVI! Novak OVO nije NIKADA uradio u KARIJERI!

Autor:

Sport

22.05.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser ispisao novo poglavlje.

ISTORIJA U ŽENEVI! Novak OVO nije NIKADA uradio u KARIJERI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je proslavio svoj 37. rođendan na neobičan način - igrajući teniski meč na turniru u Ženevi. Ovaj dan je za njega bio poseban, jer je prvi put u svojoj bogatoj karijeri izašao na teren baš na svoj rođendan.

Pobedom nad Janikom Hanfmanom iz Nemačke rezultatom 2:0 (po setovima) 6:3, 6:3, Nole je sebi poklonio još jednu profesionalnu pobedu, čime je dodatno učvrstio svoj status kao jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena.

Ipak, jedna od zanimljivih činjenica koju je otkrio teniski novinar Bastijen Fašan jeste da Novak Đoković nikada do sada nije igrao meč 22. maja! Ovo je iznenađujuće, s obzirom na to da je najbolji u istoriji "belog sporta" imao izuzetno dug i uspešan put u profesionalnom tenisu. Važno je napomenuti da se ova činjenica odnosi isključivo na mečeve u okviru profesionalnih takmičenja, ne uključujući juniorska takmičenja i čelendžere.

 

 

Nakon meča, prvi reket ATP liste je podelio svoje utiske sa javnošću, ističući da je rođendan bio ključni faktor u njegovoj pobedi.

"Ključ pobede je bio rođendan, ne bi bio isti da sam izgubio. Lepo je biti ovde. Prvi put sam na ovom turniru, moja porodica koja živi u Ženevi je tu da me podrži. Odrastao sam sa rođacima koji su ovde. Ne viđamo se često u poslednje vreme, lepo je. Bilo mi je lepo i na terenu i van terena, hvala svima i na rođendanskoj pesmici. To me poprilično dirnulo", rekao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading