DAO ZAVET DA ĆE DOĆI, PA PAO U ISKUŠENJE: Evo sa čim se Nikola borio na putu do Svetog Nektarija Eginskog!

Autor:

Zabava

22.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokvić progovorio o tome šta mu je najteže palo tokom hodočašća, te kako je prevazišao najveće strahove.

DAO ZAVET DA ĆE DOĆI, PA PAO U ISKUŠENJE: Evo sa čim se Nikola borio na putu do Svetog Nektarija Eginskog!

Foto: instagram.com/nikolarokvic, wikipedia

Popularni pevač Nikola Rokvić, koji je nakon mesec dana hodočašća stigao danas na svoje odredište u manastir Svetog Nektarija Eginskog, otvorio je dušu i otkrio na šta je najponosniji, te koje mu je iskušenje Bog poslao na ovom putu.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić ponosan je što je stigao do velikog cilja

Bosih nogu, uz duhovnu pesmu, mladi Rokvić je istakao da mu je ovo jedan od najvećih dana u njegovom životu.

- Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božijeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude - rekao je Rokvić za Blic, te otkrio šta mu je prvo prošlo kroz glavu kada je stigao ispred manastira:

- Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi. Ponosan sam na moj narod, na druge narode koji su sa radošću prihvatili sve ovo, zajedno smo išli ovim putem. Zajedno smo bili u veri i ljubavi.

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić se na putu kroz šumu suočio sa strahom od divljih životinja

Mladi pevač je zatim opisao i kako je sve vreme uspevao da zadrži radost na ovom putu.

- Tako sam se osećao. Mislio sam da će biti mnogo teže, spremio sam se, dao sam celog sebe. Sa prvim korakom sve je bilo lagano i radosno. Kada idete putem i kada doživite te trenutke i kada vidite svet drugačijim očima i da sve ima smisla, to sve ozari dušu i celo biće i jedino što možeš je da se raduješ - ispričao je Nikola, a onda se osvrnuo na najteže iskušenje koje je imao tokom hodočašća:

- Ja sam krenuo sa stavom da se ničega ne plašim, tako sam i išao. U nekim trenucima mi je Gospod dao da uđem u situaciju koja je rizičnija, kako bi mi pokazao da imam strahove i da se izborim sa njima i da ih prevaziđem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading