NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U EGINU: Posle 30 dana pešačenja došao na odredište, a evo šta je PRVO URADIO (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač danas je uspešno završio svoje hodočašće.

NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U EGINU: Posle 30 dana pešačenja došao na odredište, a evo šta je PRVO URADIO (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Nikola Rokvić posle 30 dana pešačenja konačno je stigao do cilja i poklonio se u manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Čim se iskrcao sa trajekta, kojim je od Atine prešao do ostrva, pao je na zemlju i poljubio je, a onda se zaputio pravo kod sveca kome se ljudi mole prvenstveno za zdravlje.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Rokvić stigao do cilja

 

- Hvala Bogu odlično sam, nisam osetio nijedan kilometar. Ovih dana kada sam pešačio obično su na 30 kilometru noge bile malo teže, ali danas ništa - prve su Nikoline reči po dolasku na Eginu, a onda je opisao i kako se oseća: 

- Vanvremenski osećaj. Ne znam. Baš je veoma emotivno, još ne mogu da osvestim. Bog vas blagoslovio!

Hodočašće u koje se upustio pre mesec dana osmišljeno je kako bi se skupio novac za dečju onkologiju. Rokvić je uspeo da obezbedi 30 miliona dinara, dok je na društvenoj mreži svakodnevno obaveštavao javnost o toku i ishodu svog putešestvija.

U Egini ga je sačekala supruga Bojana Barović sa decom, koja se nešto ranije danas oglasila i uputila Nikoli emotivne reči, pre nego što je stigao na odredište, a o tome više pročitajte u odvojenom tekstu OVDE.

Tokom celog puta Nikola je nailazio na različite izazove, ali na ogromnu podršku prijatelja, kolega i naroda koji ga je dočekivao u mestima kroz koja je prolazio.

Najveću podršku imao je od svoje porodice koja ga je sačekala i na cilju, a supruga Bojana je za medije istakla:

- Ostajemo nekoliko dana na Egini, stvarno je prelepo ostrvo... Mirno je, tiho je, malo ostrvo. Želimo da obiđemo nekoliko manastira, Nikola želi da ide na liturgiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading