KAKAV POTEZ ORGANIZATORA! Nole dobio ROĐENDANSKU tortu kao POKLON, pa UČINIO fenomenalnu stvar! O OVOME priča svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser plasirao se u treće kolo ATP Ženeve.

KAKAV POTEZ ORGANIZATORA! Nole dobio ROĐENDANSKU tortu kao POKLON, pa UČINIO fenomenalnu stvar! O OVOME priča svet! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obeležio je svoj 37. rođendan trijumfom na turniru u Ženevi. U meču drugog kola, prvi reket sveta je savladao nemačkog tenisera Janika Hanfmana rezultatom 6:3, 6:3 u susretu koji je bio obeležen uzbuđenjem i prekidima zbog kiše.

Nakon meča, najuspešniji u istoriji "belog sporta" je dobio poseban poklon od organizatora turnira - rođendansku tortu. Gest je bio iznenađenje za Đokovića, koji je sa osmehom prihvatio poklon i rado podelio tortu sa prisutnima, uključujući sakupljače lopti i obezbeđenje. Ovaj potez organizatora bio je lepa gesta prema najboljem teniseru u istoriji, čime su dodatno ulepšali njegov rođendan.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju dominaciju na teniskom terenu i svojim pobedničkim duhom, dok je rođendanska torta predstavljala simboličan i srdačan gest od strane organizatora turnira. Svojom pobedom i gestom organizatora, Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih sportskih talenata svih vremena.

 

Za plasman u polufinale ATP turnira u Ženevi, Novak Đoković će igrati protiv pobednika meča Talon Grikspur (Holandija) - Denis Šapovalov (Kanada).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading