NEOBIČNA SCENA NA NOVAKOVOM MEČU! Pao dečak na terenu! Ovo je bila Đokovićeva REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel protiv Janika Hanfmana prekinut zbog kiše.

NEOBIČNA SCENA NA NOVAKOVOM MEČU! Pao dečak na terenu! Ovo je bila Đokovićeva REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Tokom meča između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Janika Hanfmana iz Nemačke na ATP turniru u Ženevi, dogodio se neobičan incident.

Naime, jedan dečak koji skuplja loptice je završio na zemlji, nakon što se sapleo iza Đokovićevih leđa, što je privuklo pažnju svih prisutnih na terenu.

Kada je primetio da se dečak sapleo i pao, Novak Đoković je odmah prekinuo sa pripremom za servis i upitao dečaka da li je dobro? Ovaj gest je samo pokazao veličinu Noleta, kao i njegovu brigu i pažnju koju poklanja ljudima oko sebe, čak i u trenucima napetog meča.

Srećom, situacija nije rezultirala ozbiljnijom povredom, te je dečak brzo ustao i nastavio sa obavljanjem svoje uloge skupljača loptica. Ovaj incident je pokazao koliko su teniseri i organizatori turnira posvećeni bezbednosti i dobrobiti svih učesnika na terenu.

Trenutno, Novak Đoković učestvuje na turniru u Ženevi, gde je kao prvi nosilac bio slobodan u uvodnoj rundi. Prvi protivnik mu je 85. igrač ATP liste, a nakon ovog turnira sledi učešće na Rolan Garosu, koji počinje 26. maja. Srbin se priprema za niz izazovnih mečeva u nadi da će ostvariti uspeh na ovim prestižnim takmičenjima.

Ovaj incident je još jednom pokazao ljudsku stranu Novaka Đokovića i njegovu pažnju prema drugima, kao i njegovu posvećenost tenisu i borbi za vrhunske rezultate. Svi navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove naredne nastupe i nadaju se novim podvizima na teniskim terenima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading