TONIJA MONTANU PRONAŠLI U UŽASNOM STANJU: Momentalno alarmirana policija, evo na šta se sumnja!

Autor:

Zabava

22.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o smrti Tonija Montane.

TONIJA MONTANU PRONAŠLI U UŽASNOM STANJU: Momentalno alarmirana policija, evo na šta se sumnja!

Foto: PRINTSKRIN

Toni Montano

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav u svom stanu u Beogradu. Ova vest je izazvala šok i tugu među stanarima zgrade, a na ulaznim vratima je bila ostavljena poruka misteriozne žene. Ta žena je sada identifikovana kao Anastasija, agent za nekretnine, koja je priznala da je ona kontaktirala policiju. Prema njenim rečima, zatekla je muzičara u užasnom stanju, a preminuo je verovatno pre nekoliko dana.

Misteriozna poruka na vratima stana ostavila je izvesnu Anastasiju, koja je bila šokirana prizorom koji je zatekla. Ova neverovatna situacija ostavila je komšije u neverici, a detalji o Toni Montanovoj smrti i dalje su obavijeni velom tajne.

- Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo - rekla je Anastasija za Kurir.

Prema rečima komšija, Toni Montano je nedavno prodao stan i planirao da se preseli u Leskovac, gde je posedovao porodičnu kuću. Međutim, psihičko zdravlje muzičara nije bilo u najboljem stanju, kako su otkrili njegovi komšije. Ova informacija baca novo svetlo na njegovu tragičnu smrt i nudi uvid u njegovo emotivno stanje u poslednjim danima života.

Toni Montano je svoju karijeru započeo kao pevač u bendu Rados Evrope koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa. Bend je prestao da postoji 1985. godine, a deo materijala se našao na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading