BIRMANČEVIĆ NAPRAVIO HAOS GOLOM ZA POBEDU U NADOKNADI! Sevale pesnice na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su odmah uleteli.

BIRMANČEVIĆ NAPRAVIO HAOS GOLOM ZA POBEDU U NADOKNADI! Sevale pesnice na terenu! (VIDEO)

Foto: Twitter/ Printskrin

Incidenti na utakmici Kupa Češke

Fudbaleri Sparte iz Praga su trijumfovali osvajanjem Kupa Češke nakon pobede nad Viktorijom Plzenj rezultatom 2:1, a odlučujući gol postigao je srpski reprezentativac Veljko Birmančević u 91. minutu. Međutim, radost zbog osvojenog trofeja bila je zasenjena ozbiljnim incidentima koji su se dogodili tokom i posle utakmice.

Tuča navijača na terenu

Nakon poslednjeg zvižduka sudije, navijači oba tima su upali na teren i započeli žestoku tuču. Huligani su se međusobno provocirali, jureći se po terenu i koristeći pesnice. U celoj gužvi, fudbaleri su jedva uspeli da se izvuku i pobegnu sa terena, dok su stolice letele na sve strane. Brzom intervencijom češke policije, sukob je razdvojen i sprečene su dalje neprijatnosti.


Ovaj incident baca senku na sportski događaj i ističe ozbiljan problem nasilja među navijačima, čime se ističe potreba za efikasnijim merama bezbednosti i kontrolom na sportskim manifestacijama.

Iako je pobeda Sparte bila značajan sportski uspeh, neprihvatljivo ponašanje navijača premašilo je sportske granice i zahteva ozbiljnu reakciju nadležnih institucija.

Reakcija čeških vlasti

Nakon ovog nemilog događaja, češka policija je pokazala brzu reakciju i uspela da efikasno interveniše, sprečavajući dalje nasilje i incidente. Ovakav odgovor nadležnih organa je ključan za održavanje reda i mira na sportskim događajima, kao i za zaštitu bezbednosti svih učesnika, uključujući igrače, zvaničnike i navijače.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading