OVO JOŠ NISTE VIDELI: Kada podivljaju navijačke strasti - opšta tuča u loži na stadionu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači umeju pesnicama da "razreše" svoju klupsku pripadnost, ali je činjenica da se navedeno dogodilo u loži jednog stadiona, svakako potpada pod rubriku "verovali, ili ne".

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Kada podivljaju navijačke strasti - opšta tuča u loži na stadionu!

Foto: Printscreen/Vijesti.me

Prethodnog vikenda na stadionu u Tivtu, u okviru 31. kola Crnogorske fudbalske lige, sastale su se ekipe domaćeg Arsenala i gostiju iz Bara, ekipe Mornara. Meč je pripao gostujućim fudbalerima rezultatom 2:1, ali je kompletna fudbalska predstava ostala u senci onoga što se događalo u centralnoj loži na stadionu.

Naime, žučna rasprava kulminirala je fizičkim sukobom, a incident, koji se odigrao u centralnoj loži stadiona u Tivtu, izazvao je široku pažnju i podigao zabrinutost o stanju fudbala u Crnoj Gori.

Iako se u ovom momentu ne može sa sigurnošću tvrditi ko su osobe koje su učestvovale u nemilim scenama, ppretpostavka je da su u sukobu učestvovali zvaničnici i predstavnici dva kluba, a kako se nezvanično saznaje do sukoba je došlo usled neslaganja oko spornog faula koji se dogodio tokom utakmice.

Foto: Printscreen/Vijesti.me

Opšta tuča u loži na stadionu u Tivtu

 

Kada je reč o samom elitnom crnogorskom fudbalskom takmičenju, treba napomenuti da se ono suočava sa velikim problemima vezanim za nameštanje utakmica, a istovremeno infrastrukturni uslovi na sportskim objektima širom Crne Gore, u najmanju ruku, su daleko i od prosečnih u nekim fudbalski razvijenijim zemljama Starog kontinenta.

I navedeni događaj na stadionu u Tivtu samo je još jednom potvrdio neophodnost opsežnog rada na regularnosti takmičenja, ali i neophodnim ulaganjima u infrastrukturu, s obzirom da aktuelno stanje dovodi u pitanje i održivost samog fudbala u Crnoj Gori čije ligaško takmičenja se smatra jednim od najlošijih na evropskom kontinetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading