"BUDI DEO ISTORIJE": Klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Odžacima se sanjaju najlepši fudbalski snovi.

"BUDI DEO ISTORIJE": Klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem - navijači ovo moraju znati!

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka prethodnu 2022/23 sezonu okončali su kao šampioni u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i svakako niko nije mogao ni da zamisli da će plavo-beli već u premijernoj prvoligaškoj sezoni konkurisati, ne samo za gornji deo tabele, već da će biti i jedni od glavnih kandidata za plasman u Superligu Srbije.

 

U vikendu za nama Tekstilac je priredio istinsku senzaciju savladavši jednog od glavnih konkurenata u borbi za poziciju koja direktno vodi u elitu, ekipu Inđije Toyo Tires na njihovom terenu rezultatom 1:0, čime su trenutno drugopalsiranom Jedinstvu sa Uba prišli na samo bod zaostatka.

Narednog vikenda, tačnije, 27. aprila, sa početkom od 16 časova, Tekstilac na svom stadionu u Odžacima dočekuje neprikosnovenog lidera, OFK Beograd, a eventualim uspehom, načinili bi značajan korak ka ostvrenju istorijskog rezultata.

Tim povodom, klub se obratio navijačima kratkim saopštenjem:

- Budi deo istorije, svi na stadion!

Uz navedenu poruku, rukovodstvo plavo-belih iz Odžaka je obelodanilo da će ulaz na navedeni meč biti besplatan i očekuju se pune tribine navijača koji će pomoći svojim ljubimcima da stignu do trijumfa koji može značiti i korak ka ostvarenju decenijskih snova da u Odžacima u prvenstvenim mečevima gostuju najbolji srpski fudbalski klubovi.

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Sve je spremno za spektakl u Odžacima

 

- Prva liga Srbije, plej-of, 32. kolo:

Tekstilac (Odžaci) - OFK Beograd (Beograd)

Stadion: Gradski stadion, Odžaci

Datum: Subota, 27. april

Početak: 16 časova:

Napomena: Ulaz je besplatan

Treba podsetiti da su dve ekipe u aktuelnoj sezoni odigrale dva meča u kojima je domaća ekipa slavila. U okviru devete takmičarske runde, 22. novembra prethodne godine, OFK Beograd je slavio na Omaldinskom stadionu rezultatom 2:0 golovima Dejana Georgijevića i Nikole Mituljikića, dok je pre mesec i po dana u Odžacima Tekstilac golom Miroslava Markovića u 48. minutu stigao do velika tri boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading