TAKI PRENEO MAJI INFORMACIJU O STANISLAVU: Nije mogla ni da zamisli šta se dešava u spoljnom svetu, otac joj otvorio oči!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je dobila interesantnu poruku od oca Takija, koji se osvrnuo na njenu vezu sa Stanislavom.

TAKI PRENEO MAJI INFORMACIJU O STANISLAVU: Nije mogla ni da zamisli šta se dešava u spoljnom svetu, otac joj otvorio oči!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković danas slave mesečnicu srećnog veze, koju su započeli u Eliti. Ovo veselje nije prošlo neprimećeno, a par je bio u centru pažnje zahvaljujući poklonima koje im je obezbeđenje unelo.

Maja Marinković, poznata po svojoj energičnosti, nije krila svoje oduševljenje. Ona je sve vreme skakala od sreće dok su se okupili oko nje i njenog izabranika. Njih dvoje su bili okruženi čestitkama fanova, ali je posebno izdvajajuća bila poruka koju su dobili od Takija Marinkovića, koji je uputio iskrene čestitke svojoj ćerki i Stanislavu povodom njihove mesečnice.

Ovim događajem par je još jednom dokazao svoju ljubav i sreću koju dele, te su njihove poruke na društvenim mrežama naišle na veliki broj pozitivnih reakcija i čestitki.

 


Obezbeđenje je unelo poklone za Stanislava i Maju, što je dodatno uveličalo ovaj poseban dan za njih. Detalji o poklonima nisu otkriveni, ali je sigurno da su se slavljenici obradovali pažnji koju su dobili od svojih prijatelja i porodice.

Ovaj gest dodatno je obogatio atmosferu slavlja, a prisutni su sa oduševljenjem posmatrali reakcije slavljenika dok su otvarali svoje poklone.

Jedan od emotivnih trenutaka tokom proslave mesečnice bila je poruka koju su Stanislav i Maja dobili od Takija. Njegove iskrene čestitke dodatno su učinile ovaj dan posebnim za slavljenike, a prisutni su sa osmehom pratili reakciju Maje i Stanislava na ovaj gest.

- Princezo tatina, samo jako, prelepi ste - glasila je Takijeva ćestitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ivke

02.05.2024 15:51

gleda cerkinu cerezu i navija, zadovoljan kako princeza vristi a cerka sva vazna kao da je oslobodila Simanovce

Odgovori 14 6
mira

03.05.2024 04:44

@Ivke - njena roba njen ducan ali sve joj oprosteno jer nije u vezi sa lebzce jovanom tkz matorom