TAKI MARINKOVIĆ NIKADA OVAKO NIJE REAGOVAO: Povukao ŠOK-POTEZ, Maja će doživeti nervni slom!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković će doživeti šok kad bude saznala šta je Taki odlučio.

TAKI MARINKOVIĆ NIKADA OVAKO NIJE REAGOVAO: Povukao ŠOK-POTEZ, Maja će doživeti nervni slom!

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković od jutros je nedostupan za komentar na temu svoje ćerke Maje Marinković, tačnije njenog ulaska u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović.

Oni su rano jutros u "Eliti" otpočeli emotivnu vezu, a stav Takija, koji je bio ponosan na mezimicu jer se u ovoj sezoni nije upustila ni u kakav ljubavni odnos (sve do ovog), za sada nije poznat. Međutim, ovim povodom oglasio se njen najbolji prijatelj Matija Radulović, poznatiji kao Maki, koji joj je dao zeleno svetlo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković, Stanislav Krofak

 

- On je definitivno otkako je ušao ostavio dobar utisak, koliko sam ispratio sve. Dečko je totalno okej, jako je kulturan, ima manire finog momka... Takođe i lepo izgleda, zašto da ne? Mislim da Maja konačno zaslužuje nekog tako finog i normalnog dečka - izjavio je Majin prijatelj za Pink.rs.

On podržava vezu Maje i Stanislava i smatra da upravo takav treba da bude dečko sa kojim će se Marinkovićeva smiriti, s obzirom da je uglavnom bila kraj "loših" momaka, što se kasnije ispostavilo kao potpuno pogrešan izbor.

Taki se još uvek nije oglašavao, pa mnogi smatraju da se ne slaže sa Majinim izborom, jer je prethodno izjavljivao kako je ona najbolja sama i da joj momak u rijalitiju nije potreban.

Mišljenja na temu Majine odluke da uđe u vezu sa Mioninim bivšim su, kao i uvek, podeljena, pa neki smatraju da su lep par, dok su drugi ubeđeni da Stanislav i Maja nemaju nikakvu budućnost i da njihova romansa neće potrajati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
hahaha

02.04.2024 16:59

Nego sta nego se slaze kada nju niko nece pa se folirala da je ne zanimaju veze a pucala po savovima zbog Janjusa i Aneli eto konacno je neko i u ovoj sezoni pristao da je iskoristi tako jadnu glupavu i jeftinu. Devojka je jad beda mizerija zenskog roda.

Kad na vrbi rodi...

02.04.2024 17:07

Ma super. Ta, tisućljetna kultura uticaće će na Takijevu kćer, sa sela iz okoline Beograda, što posto.

hehe

02.04.2024 17:31

@Kad na vrbi rodi... - a i stanislav je jaka mustra kada je bio sa ovom tupavom mionom i spao na recku majakitu, nego kako ce sada majakita da se drpa sa stanislavom a njegova cerka to gleda pa kakvu to sliku salje ,,postena,, majakita treba da opomene stanislava da je ne drpa jer nije lepo dete ga gleda

Kad na vrbi rodi...

02.04.2024 17:07

Ma super. Ta, tisućljetna kultura uticaće će na Takijevu kćer, sa sela iz okoline Beograda, što posto.