HAOS U AMIDŽIJU: Raskrinkana Maja Marinković, isplivala ŠOK ISTINA o njenoj vezi sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić razvezao jezik i cimerku napao da tera inat zbog Filipa Cara!

HAOS U AMIDŽIJU: Raskrinkana Maja Marinković, isplivala ŠOK ISTINA o njenoj vezi sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Voditelj ,,Amidži šou" Ognjen Amidžić večeras je ugostio takmičare najgledanijeg rijalitija ,,Elita 7" - Maju MarinkovićStanislava Krofaka Panteru, Anitu Stanojlović, Anđela Ranković, Miljanu Kulić, Uroš Stanića i starletu Aneli Ahmić, koji su progovorili o svim važnim temama sa imanja u Šimanovcima.

Tokom emisije došlo je do žestokog sukoba između Uroša i Maje, koji su se izvređali u programu uživo. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Uroš Stanić

- Ne gotivim Maju jer se ogrešila o mene. Nisam zaslužio. Smatram da nikad nije trebalo da se družimo - rekao je Uroš, a Maja mu je odbrusila.

- Ja mislim da mene Uroš u suštini gotivi. On ne misli tako, priča to zbog javnog mnjenja - poručila je Maja.

- Ti ako moraš sa Stanislavom da budeš iz inata Filipu Caru, to je tvoja stvar. Ja ne moram ništa da radim. Koliko si ljubav prema Caru veličala i sad odjednom Stanislav. Ona i dalje grli Lemura kojeg ima u krevetu. Maji se videlo na faci koliko joj je bilo krivo. Majo, pričaj o sebi i mene ostavi na miru. Ja sam oličenje dobrote, oličenje iskrenosti, sve suprotno od Maje - odgovorio je Uroš, a Maja je rekla:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak i Maja Marinković

- Tolika mržnja i toliki vid neke negativne energije se širi. Nama je toliko lepo, nemamo problema, a to ih boli. Sami po sebi su takvi, zli i moraju da napakoste nekome - rekla je Maja, a Uroš se branio.

- Ja nisam bio ničiji fan, za razliku od tebe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

01.05.2024 05:45

KO JOŠ VERUJE UROŠU STANIĆU...SEM OVIH PROVALJENIH...KAO ŠTO SU ANELLI...BOLESNICA U SVAKOM POGLEDU...MIONA...PROMAŠENA U SVAKOM POGLEDU...ZLO NAD ZLOM

Šok i istina

01.05.2024 13:38

@dušanka - Šok i istina u izlaganju Uroša Stanića ?Smešno i lažno a i negledljivo kad se on uzvti, uzbudi kad bude prozvan da nešto i priča a on numisli da neko zaista ceni i veruje u to šta on kaže ( meni on deluje kao neko za sprdnju ). Nekad negde nešto pročitao, nešti načuo iz svađa drugih učesnika i to on sada ponavlja i koristi kao svoje "visokoumne analize " pri svađama i komentarima. Hteo je on biti kao Brendon ali nema kapaciteta za to niti vizualno a niti intelektualno. Uroš je primitivac, lukavo se šulja oko trenutno aktualnih i ubacuje se namerno u tuđe svađe. Trebalo bi uvesti Brendona na neko vreme pa da ga Brendon malo provocira i " utiša" a i pokaže mu kako se zavodi kada Brenda dođe na žurku. Kad bi se stavilo na vagu ko više laže i izmišlja, ko u sebi ima više pakosti, ljubomore, zavisti, koristoljublja, dobrodušnosti iz interesa, pokvarenosti, zlobe ..., da li svega nabrojanog ima u sebi više Miljana ili Uroš, neznam gde bi prevagnulo. Uroš je baš pokvaren dečko , nevaspitan i bez manira. Jutros se ne može gledati kaki Terza i Jovsna vrte onfo prasence jer neugidu i negledljivost uzrokuje Uroševo kreveljenje i cijukanje dok peva, vrišti, vrti dupetom i od njega se ne čuje pesma i muzika. Pokvario mi je ugođaj gledanja priprema elitara za proslavu 1. Maja .