KOLEGE SE OGRAĐUJU OD ŠA, SRAMOTA IH JE SARADNJE SA NJIM: Veza sa Mionom mu zauvek uništila karijeru, nije svestan šta ga čeka nakon Elite!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša može da zaboravi na muzičku karijeru.

KOLEGE SE OGRAĐUJU OD ŠA, SRAMOTA IH JE SARADNJE SA NJIM: Veza sa Mionom mu zauvek uništila karijeru, nije svestan šta ga čeka nakon Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Ljubavni brodolomi i ponašanje repera Nenada Aleksića Ša često su predmet komentarisanja u javnosti, a poslednjih godina naročito među njegovim kolegama sa estrade, koje neretko kažu da ga odavno više ne prepoznaju. Njihovo mišljenje, po svemu sudeći, deli i pevačica Mia Borisavljević.

Njih dvoje su još pre 11 godina objavili duetsku pesmu "Lepota balkanska", koja je tada postigla neverovatan uspeh i bila jedan od najvećih hitova koji danas broji više od 50 miliona slušanja na Jutjubu. Ipak, godinama nemaju nikakav kontakt, a Borisavljevićevu su sada novinari, na rođendanu Kaće Grujić, upitali za Ša i njegovo ponašanje u "Eliti".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia Borisavljević

 

- On je jedan primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru. Nemam više ništa šta da kažem o njemu - bilo je sve što je želela da izusti na pomen Nenada Aleksića Ša, kako prenosi Pink.

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša napravio je skandal nedavno u Eliti jer se Miona Jovanović, njegova devojka našalila da bi raskinula sa njim. On se kasnije smirio, ali se sada žalio cimerima da će da otputuje daleko iz zemlje čim rijaliti prođe.

- Razmišljam ozbiljno da odem iz zemlje kad budem u spoljnom svetu samo da se odmorim od svega i svakoga. Slobodno možete da mi se smejete, ali ne šalim se nimalo. Sve me je nekako stiglo, a najviše su me umorile svađe s Mionom - žalio se reper, ali ga niko nije shvatao ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading