MILJANA ZASKOČILA ZOLU, UKUĆANI POSMATRALI NJIHOVU AKCIJU: Kulićeva nije sačuvala ni minimum dostojanstva, sa Darijana pravo na bivšeg!

Autor:

Zadruga

21.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je jedva dočekala priliku da bude intimna sa Zolom, on joj skrenuo pažnju na ukućane.

MILJANA ZASKOČILA ZOLU, UKUĆANI POSMATRALI NJIHOVU AKCIJU: Kulićeva nije sačuvala ni minimum dostojanstva, sa Darijana pravo na bivšeg!

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nedavno otvorili dušu i razgovarali o svom odnosu, a jedna od tema razgovora bila je i trudnoća. Miljana je otkrila da je tri puta bila trudna sa Zolom, ali da nije želela da rodi dete zbog lekova koje je pila. Iznela je svoje emotivno iskustvo i razloge zašto se odlučila na tu tešku odluku.

U dvorištu Bele kuće, Miljana i Zola su otvoreno razgovarali o svojoj vezi i trudnoći. Zola je izneo svoje mišljenje, ističući da bi voleo da imaju decu, dok je Miljana otkrila svoje emotivno stanje i razloge zbog kojih nije htela da rodi Čoliću decu.

Oni su odlučili da se prave da se ne poznaju od ranije i da im je prvi susret u Eliti, ali Kulićeva ne može da kontroliše svoje nagone, pa je sinoć zaskočila Zolu u dvorištu, dok je on pokušavao da je "skine" sa sebe, jer mu je bilo neprijatno, s obzirom da su ostali ukućani prolazili, posmatrali i komentarisali:

 

- Ona je trenutno u zavadi sa celom kućom, ni sa kim ne priča -rekao je Pablo.

- Niko ne može očima da me gleda, samo zato što sam iznosila svoje mišljenje sa kojim se slaže 90 posto nacije -rekla je Miljana.

- Ljubav ponovo cveta -rekao je Pablo.

- Nemoj tako da mi sediš, čovek nas gleda -rekao je Zola.

- Samo hoću lepo da te zagrlim -rekla je Miljana.

- Nemoj da ideš, Pablo. 'Ajde, Miljana, ustani -rekao je Zola.

- Neću, hoću da sedim kod tebe. Ako je problem, ustaću -rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading