SKANDAL! Miona proganjala oženjenog profesora! Htela da iseče vene zbog neuzvraćene ljubavi! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SKANDAL! Miona proganjala oženjenog profesora! Htela da iseče vene zbog neuzvraćene ljubavi! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: printscreen/RTVPink/Zadruga Official, Printscreen/Youtube/Arhiva Snimaka, Printscreen

Srpski telegraf u izdanju za utorak 21. maj donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

ŠOK OTKRIĆE! Miona proganjala oženjenog profesora! Htela da iseče vene

zbog neuzvraćene ljubavi! 

 

 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana sutrašnjeg dodatka Rijaliti

 

Miona Jovanović bila je bolesno zaljubljena u oženjenog profesora, zbog kog je htela da se ubije, htela je da preseče vene.

Učesnica rijalitija "Elita", koja je već neko vreme u vezi s reperom Nenadom Aleksićem Ša, u prošlosti nije imala mnogo sreće u ljubavi. Pri završetku srednje škole, kad je bila punoletna, ludo se zaljubila u mladog profesora koji je došao da predaje. Radila je sve da mu se svidi, proganjala ga i pravila mu probleme, a onda je zbog ljubavi prema njemu htela sebi da oduzme život.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

- Iako većina vas ne poznaje Mionu privatno i šta je sve imala u prošlosti, po vezi sa Stanislavom i Nenadom, jasno vam je da se zaljubljuje u pogrešne. Ili je nisu voleli ili su je previše voleli ili su je mučili i odbacivali. Kad je bila klinka, išla je samo srcem, nije znala da proceni ko je za nju. Pogrešan joj je umalo presudio, a da on nije bio kriv niti je znao da je ona toliko poludela za njim. U pitanju je bio, ni manje, ni više nego profesor koji je došao da predaje fizičko vaspitanje u njenoj srednjoj školi i to na kraju godine, baš kad je trebalo da završi školovanje - počinje priču pevačicina drugarica, koja je s njom prošla sve traume i bolne momente koje je prouzrokovala ta ljubav.

Takođe čitajte!

ZOLA OČAJAN, OBRATIO SE MILJANU: "Imao bih dvoje dece da ih nisi ubila"!

ANITINA MAJKA OPTUŽUJE ZADRUGARKU: ''Matora će me ubiti svojim lažima!''

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lazar Čolić Zola

SITA KIPTI OD BESA POSLE RASKIDA JANJUŠA I SESTRE: "Aneli ne sme da se miri s nasilnikom"!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading