SKANDAL! Miona pružala INTIMNE masaže BOGATAŠIMA - pevačica uzimala VELIKE PARE - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SKANDAL! Miona pružala INTIMNE masaže BOGATAŠIMA - pevačica uzimala VELIKE PARE - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: shutterstock, youtube.com/Zadruga Official

Srpski telegraf u izdanju za utorak 14. maj donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

ŠOK! Otkriveno šta je takmičarka "Elite" radila - Miona Jovanović pružala intimne masaže bogatašima, uzimala velike pare!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Sita Ahmić brani sestru Aneli od Marka Janjuševića: Staću na put Janjuševom ponižavanju!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sita ocrnila Janjuša

Sandra Rešić o ocu Ninu i Vesni Zmijanac: Voleo ju je ko boga, bila je to ozbiljna veza!

Ona je gostovala u emisiji "Razotkrivanje" kod novinarke i voditeljke Milene Videnović i, pored priče o tome šta naše devojke rade u Dubaiju, ispričala priču o pokojnom ocu i njegovoj vezi s folk zvezdom Vesnom Zmijanac.

- To je kod nas tek sad počelo da se priča o tome, a zapravo u Dubaiju je to godinama poznato. I sad, naše neke devojke čija imena ne bih pominjala, idu kod nekog šeika i on ih postavi u potpuno zlatnu sobu, da im zlatne tanjire, zlatne kašike, bukvalno je sve od zlata, cela soba je od zlata. I onda, ajde da budem brutalna, izvrši veliku nuždu u taj tanjir i neke naše devojke za određenu svotu novca koja nije mala to moraju da pojedu - šokirala je Rešićka svojim saznanjima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Rešić

Taki Marinković isprozivao Uroša Rajačića: Grebaće na vrata ako ga Maja uzme na zub!

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.05.2024 05:45

PREPODOBNA MIONA...KO NIJE NORMALAN MOŽE DA JOJ VERUJE...IZIGRAVA I KOPRA ANĐELU...ALI LOŠA KOPIJA...I MENTALNO, I FIZIČKI...NIJE DORASLA ANĐELI NI U KOM POGLEDU...DA JOJ NIJE OVOG PSIHOPATE...ŠA...NE BI JE NIGDE BILO...