DA LI JE OVO SMELA DA URADI?! Trudna Aneli ŠOKIRALA javnost, nikada joj fanovi neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

08.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ponovo pokazala svoj karakter!

DA LI JE OVO SMELA DA URADI?! Trudna Aneli ŠOKIRALA javnost, nikada joj fanovi neće oprostiti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić danas su bili jako napeti, pa su se više puta posvađali, a kap koja je prelila njenu čašu bilo je kad je videla da on provodi vreme sa Stanislavom Krofakom i Majom Marinković na bazenu, dok je ona na sastanku.

Iako su oboje jedno drugom okrenuli leđa kad su legli u krevet, bivši košarjaš je odlučio da prvi popusti i spusti loptu sa svojom trudnom devojkom, pa se okrenuo ka njoj i privukao je u zagrljaj, nakon čega su zaspali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić zaspali zajedno

 

- Ti vidi pa se svađaj večeras - rekao je bivši košarkaš.

- Nećeš ti meni da odlučuješ šta ću da pričam - poručila je Ahmićeva.

- Ma nemoj... Neću da se svađam sa tobom - dodao je on.

- Otišao si da se kupaš, dok ja sedim na klupi. Ti si otišao da se kupaš sa odabranim društvom. Idi kupaj se sa Urošem, Stanislavom i Majom, baš lepo dok ti je devojak trudna - nastavila je Aneli.

- On ima promene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalano. Ja sam pukla. Ja bih volela da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedelje. Ja sam jedno dobro kad je on raspoložen, on lim promeni raspoloženje to na mene utiče. Ja hoću nekog da je proed mene pozitivan i da zaboravim na probleme moje - pričala je Aneli kroz suze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić plače zbog Janjuša

 

Podsetimo, tokom današnje ankete, Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je Aneli Ahmić izabrala za kumu Slađu Lazić Poršelinu, o čemu je on rekao sledeće:

- Slađo, meni je drago da te je moja partnerka izabrala za kumu, bićeš u prvom redu i drago mi je. Druga osoba je Darjan, on je trezven i nastavki tako. Treća osoba je naravno Majčica, bio je malo pogubljen, ali je trezven. Snežo, mi nismo dobri u poslednje vreme, ali moram da te navedem - pričao je  Janjušević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading