SRBIJO, RADUJ SE! "Orlovi" su EVROPSKI ŠAMPIONI! "Bože pravde" ORILO se Skenderijom!

Autor:

Sport

08.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije u mini fudbalu pokorila Stari kontinent.

SRBIJO, RADUJ SE! "Orlovi" su EVROPSKI ŠAMPIONI! "Bože pravde" ORILO se Skenderijom!

Foto: Printscren/Instagram

Srbija je šampion Evrope u mini fudbalu! Naša reprezentacija je u finalu Evropskog prvenstva u Sarajevu savladala Rumuniju posle boljeg izvođenja penala 11:10 (1:1) i napravila veliki uspeh.

"Orlovi" su samim plasmanom u finale šampionata Starog kontinenta ostvarili ogroman uspeh, ali su ovog puta napravili istorijski rezultat i popeli se na tron Evrope.

U sarajevskoj dvorani Skenderija pala je Rumunija u izuzetno uzbudljivoj penal seriji.

Tokom meča je rezultat bio 1:1. Gol za naš tim dao je Aleksandar Injić u 21. minutu, da bi u 36. izjednačenje Rumunima doneo Andrei Balea.

Republika

Foto: Printscren/Instagram

Srpski reprezentativci slave pobedu nad Rumunima

U penal seriji, "orlovi" su sačuvali koncentraciju, pogodili mrežu 11 puta, dok su Rumuni dali pogodak manje i na kraju je pobeda pripala srpskoj reprezentaciji.

Na putu do trona, srpski tim je išao kroz grupnu fazu, gde je najpre remizirao protiv Gruzije rezultatom 2:2, a potom pobedio Portugal (2:1) i Bugarsku sa 1:0.

Posle toga je u osmini finala srušena Mađarska (4:1), još ubedljivija Srbija je bila u četvrtfinalu protiv Belgijanaca (4:0), a najubedljivija u polufinalu gde je deklasirala selekciju Francuske rezultatom 5:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading