MATORU I ANITU ČEKA PAKAO! Sandra Rešić se vratila po DOKAZE, objavila snimak sa LICA MESTA, pa otkrila SVE!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić rešila da zakuva čorbu.

MATORU I ANITU ČEKA PAKAO! Sandra Rešić se vratila po DOKAZE, objavila snimak sa LICA MESTA, pa otkrila SVE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sandra Rešić izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama objavom svog snimka sa prelepog ostrva Sveti Stefan. Mnogi su odmah počeli da spekulišu da li je ovo bila provokacija upućena takmičarkama rijalitija "Elita", Jovani Tomić Matoroj i Aniti Stanojević, koje su se na istom mestu zavetovale na večnu ljubav, a nakon raskida ostavile mnoge tajne baš tamo.

Ostrvo Sveti Stefan, smešteno na Crnogorskom primorju, oduvek je bilo simbol luksuza i romantičnih odmora. Sandra Rešić je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala raskošne pejzaže, kristalno čisto more i luksuzne vile, ostavljajući utisak da uživa u raju na zemlji.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram

 


Nakon objave snimka, mnogi su se zapitali da li je ovo bila Sandrina suptilna provokacija ili možda slatka osveta upućena Jovani i Aniti. S obzirom na njihovu prošlost na istom mestu, fanovi su brzo počeli da komentarišu, pokušavajući da prozru prave razloge Sandrine posete ostrvu.

Ostrvo Sveti Stefan nije samo sinonim za luksuz i romantiku, već je i mesto gde su se dešavale mnoge tajne i emotivne drame. Jovana i Anita su, nakon raskida, ostavile mnoge uspomene i tajne baš na ovom mestu, što je dodatno pojačalo interesovanje javnosti za Sandrinu posetu ostrvu.

Sandra Rešić nije strana ljubavnim skandalima i turbulentnim emotivnim vezama, pa se i ova poseta ostrvu može posmatrati kroz prizmu njenog burnog ljubavnog života. Mnogi su se pitali da li je ovo bila Sandrina potreba da pokaže da je srećna i zadovoljna, uprkos svim izazovima koje je ljubavni život može doneti.

Foto: printscreen/RTV Pink, ATA Images, Shutterstock

Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora

 


Dok su mnogi videli Sandrinu posetu ostrvu kao provokaciju ili slatku osvetu, postavlja se pitanje da li je ova poseta bila planski potez ili jednostavno slučajnost. Bez obzira na motive iza posete, jedno je sigurno – Sandra je uspela da privuče pažnju javnosti i da pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama.

Sandra Rešić je svojom posetom ostrvu Sveti Stefan definitivno pokrenula lavinu reakcija i spekulacija. Da li je ovo bila provokacija ili samo uživanje u lepotama Crnogorskog primorja, ostaje da vidimo. Ono što je sigurno jeste da je Sandrina poseta ostrvu još jednom podgrejala interesovanje javnosti za ljubavne drame i tajne koje se kriju na ovom prelepom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading