STANISLAVU PRIPALO MUKA OD OVE SCENE MAJE MARINKOVIĆ: Zaskočila učesnika Elite, on dozivao pomoć!

Autor:

Zadruga

08.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priredila cimeru šou za odrasle.

STANISLAVU PRIPALO MUKA OD OVE SCENE MAJE MARINKOVIĆ: Zaskočila učesnika Elite, on dozivao pomoć!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković tokom glasanja u Beloj kući pravila je šou sa Urošem Stanićem u dvorištu Bele kuće. Nakon što je sa njim cimerima priredila urnebesnu scenu u bazenu, donela je odluku da se na tome ne zaustavi.

U jednom trenutku Maja je opkoračila Uroša i priredila mu vruć ples u krilu uz izvedbu pesme Ksenije Pajčić "Nino".

Maja je pevala ovu pesmu i uvijala se oko Stanića, dok ju je on terao od sebe i zvao ukućane da mu pomognu i sklone Maju sa njega, što je nju dodatno zabavilo, po svemu sudeći:

- Sklonite je! Majo, skloni se od mene - vikao je uspaničeno Stanić.

Maja je danas bila posebno raspoložena, pa je prvo provocirala bivšeg dečka, Stanislava Krofaka Panteru, a kako on nije nasedao na njene provokacije, prešaltala se na Stanića, koji nije mogao da se otarasi Marinkovićeve.

Majin izgled u kupaćem kostimu definitivno je izazvao različite reakcije među ostalim učesnicima rijaliti programa. Mnogi su bili očarani njenom pojavom i samopouzdanjem, dok su drugi možda bili iznenađeni novim izgledom koji je Maja pokazala nakon operacije. Majina silikonska zadnjica i dalje je predmet rasprava na društvenim mrežama, pa neki smatraju da Marinkovićevoj ova operacija definitivno nije trebala.

- "Ova devojka se upropastila", "Fuj, ovo ide u kukove", "Ovo joj stvarno nije trebalo", "Da li ona vidi na šta joj ovo liči?", "Mora du*e da sredi kad izađe iz Elite", "Ljudi, šta je ovo"... - glasili su samo neki od brojnih komentara na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
berem karton

08.06.2024 20:53

istopice joj se plastika na 35 stepeni pa ce opet da bude lepotica iz belog potoka

djole

08.06.2024 23:09

Maja je bacija novac za plasticnu zadnjicu ovo je katastrofa