MENJA SE POTPUNO TOK ELITE! Poruka će promeniti SUDBINU takmičara!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović se oglasila nakon prozivki.

MENJA SE POTPUNO TOK ELITE! Poruka će promeniti SUDBINU takmičara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavnih prozivki takmičara rijalitija "Elita" da je u prethodnim sezonama lagala o mnogim stvarima, Ermina Pašović je odlučila da odgovori na provokacije putem svog Instagram profila.

U svojoj objavi, Ermina je istakla da je uvek stajala iza svojih reči i postupaka, te da ne želi da se spušta na nivo takmičara koji je prozivaju. Ona je istakla da je u rijalitiju bila autentična i da ne želi da se bavi tračevima i ogovaranjima.

- Dok se jedni valjaju u mulju, izmišljaju da bi sebe čupali i skrenuli teme, ovi drugi uživaju i šetaju u miru, jer su svesni sebe i istine - napisala je Ermina Pašović na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović Instagram

 


Nakon što je objavila ovu poruku, Ermina je dobila veliku podršku svojih fanova. Mnogi su istakli da veruju u njen integritet i da je uvek delovala iskreno tokom svog učešća u rijalitiju.

Ova situacija je, takođe, podstakla spekulacije o Ermininom mogućem povratku na televizijsku scenu. Mnogi fanovi su izrazili želju da je ponovo vide na malim ekranima, verujući da bi njen povratak bio značajan događaj za rijaliti industriju.

Ermina je u više navrata isticala važnost iskrenosti i autentičnosti, te se čini da je upravo ta njena osobina privukla veliku podršku fanova u ovoj situaciji. Njena poruka na Instagramu je još jednom pokazala da je spremna da se suoči sa izazovima i da ne želi da ulazi u sukobe koji bi mogli da je odvuku od njenih vrednosti.

Foto: youtube.com/printscreen

Ermina Pašović

 


Ermina Pašović je još jednom pokazala svoju snagu i odlučnost da se suprotstavi negativnostima na društvenim mrežama. Njen odgovor na prozivke takmičara rijalitija "Elita" je pokazao da je iskrenost ključna vrlina koja je vodi kroz život i karijeru. Njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju njen sledeći korak, nadajući se da će ih obradovati novim projektima i pojavljivanjima na televiziji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading