ASMIN OTKRIO ŠTA JE HODŽA ZATEKAO KOD ANELI U STANU! ORILO se u studiju u Šimanovcima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećam se priče kad je hodža bio kod njih u poseti i posle toga je rekao: "Tamo ne treba da se ide, puno je đavola, pričao je Durdžić

ASMIN OTKRIO ŠTA JE HODŽA ZATEKAO KOD ANELI U STANU! ORILO se u studiju u Šimanovcima! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić i njen bivši dečko Asmin Durdžić obračunali su se u studiju sinoć u Šimanovcima, a ono što je posebno svima privuklo pažnju jeste Asminova priča o izvesnom hodži i đavolima! Naime, on je rekao da je hodža jednom prilikom bio kod kuće Aneli Ahmić, pa je nakon posete izjavio da je puna "nečastivih sila".

- Sećam se priče kad je hodža bio kod njih u poseti i posle toga je rekao: "Tamo ne treba da se ide, puno je đavola! Ono su neke nečastive sile, svašta može tamo da se pronađe loše"! Reci Aneli jel bilo tako?! - provocirao je Durdžić, ali je Aneli sve vreme govorila da on samo izmišlja priče. 

Foto: RTV PINK printscreen

Asmin Durdžić

 

Kada su se Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju televizije Pink, primetno je bilo da je Janjušević reagovao vrlo burno. Kako je kamera mogla da uhvati, bivši košarkaš je neprestano vrteo glavom, pravio grimase i mlatio rukama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! - kazao je Asmin.

Ti si bio opsesivan prema meni, zvao si me konstantno čim izađem malo iz kuće - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin se suočili u studiju na Pinku

 

Mi nismo imali ni odnose. Nisam te voleo, to shvati samo. Živela si samo preko zime sa mnom - kazao je Asmin.

Samo sam preko zime živela sa tobom? Kako te samo nije sramota da izgovaraš takve gadosti? Mene su tvoji najgore vređali, govorili su da sam najobičnija ku*va - rekla je Aneli, a kamera je konstantno snimala Janjuša na čijem se licu jasno videlo da mu njivo suočavanje ne prija, a u jednom momentu je čak pokazao i srednji prst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Istina

21.05.2024 11:31

Istina je da su njih dvoje dva velika i uigrana lažova. Na početku je Aneli pokušala da zaskoči i zbuni Asmina rafalnom paljbom optužbi , unošenjem u lice i drekom (to je njen manir i u svađama sa Janjušem) ali nije uspela u nameri jer je Dušica reagovala. Aneli ima iskustva i zna da može zbuniti Asmina koji je slabiji govornik od nje, zna ona dobro kako da mu doskoči i prekine misao i mogućnost da se izrazi i optuži je. Zbog toga Aneli mesecima inzistira da dođe Asmin i pogleda je u oči i videće se da on sve laže. Za ovu metodu otkrivanja ko laže nauka još nije čula pa ni ja. Uz to, isti metod kao kad se svađa sa Janjušem, na svaku optužbu ona se sneje, mlatara rukama i vrišti, a Asmin smiren. Pitanja ista kao i prethodnih mesrvi kroz emisije, odgovora nema ili su loši (vidi se da ih Đedović nije obradio i rekao joj šta da kaže ) ili skretanje teme na novu optužbu, napad , pitanje... To su radili oboje. Đedović je upleten u sve, kad se Aneli vratila u kuću odmah joj je sugerisao šta i kako da odgovori jer reče da on sve zna i da je pre ulaska čitao njihove poruke . Istina je da ovo jeste "Đedovićev projekat" ali se raspada sve jer je i njega Aneli slagala za dosta situacija. Đedović zna i za veliku količinu novca koji je imala Aneli, zna i za poreklo tog novca, samo gledaoci nisu doznali jer je izbegnut odgovor. Zašto se to uporno zataškava, čime se Aneli bavila pa je zaradila toliku količinu novca a nije ga trošila na avionsku kartu nego se vozila u kombiju preko Cazina do Sarajeva? Dakle, ništa novo (sem putovanja preko Cazina ) nismo čuli, ni na jedno pitanje nismo dobili odgovor i do kraja ćemo slušati isto. Dušica sluša, gleda, ne veruje, po prvi put gledam i nju zbunjenu jer ne može da dobije niti jedan odgovor. Asmin i Aneli dva lukava i uigrana igrača i nebi me čudilo da opet završe zajedno, isti su. Oboma je laž u krvi a sad ja to "vidim u očima" kod oboje. Beži Janjuše, dobro razmisli Stanija kako dalje. Od silnih bombastičnih najava "velikog susreta i istine" nebi ništa, samo laži.

Istina 2

21.05.2024 12:48

Pročitah sad (Đedović otkrio ) da je novac od Marinka (Janjuš reče da je on to znao ali da mu je rekla drugi iznos tog novca ). Kad je ona bila sa Marinkom, pre koliko godina i zbog čega joj je dao toliki novac koji je ona čuvala a patila se sa Asminom "u braku" , nije imao ni kuhinju (ona izjavila ), davala mu novac za cigarete ,.. . Eno je jutros u Pab-u sa savetnicom za ".,nije važno šta ko misli o tebi ..., ići ćeš na more i u šopingg...," , trese se i viddljiv je da je mnogo uznemirena, svesna je da nije prošao susret dobro i da je i sama potvrdila da su mnoge njene izjave laž. Doznala je da su isplivale slike i mnogi "doživljaji" iz njene mladosti pre Asmina a i iz života sa njim. Traži lek da joj Slađa nabavi ( šta brufen leči ) i plače zbog straha koji oseća i zbog nekih imena koj su izgovorena noćas a koja je pokušala zataškati kao i još mnogo toga. Imat će posla sad psihijatar, psiholog i savetnik za emotivnu manipulaciju (Đedović i Lepi ) da ponovo osnaže Aneli i sprme je za pitanja gledalaca i novinara. Sva sreća pa su joj naklonjeni i blagi prema njoj neki voditelji koji je i dalje guraju u vezu sa polupanim Janjušem. Inače, u ranijim sezonama bili su oštriji i suroviji prema daleko bezgrešnijim devojkama od Aneli. I Marinko šta ti radiš ovim curama? Uvedeš ih u luksuzan život a kad ti presta e interesovanje još im daš i keša kao da je "otpremnica" za minuli rad. Marinko, Marinko, zati te cure i hvale i istoču da si divan. I ja bih hvalio da mi neko da toliko novca!