ANELI OTKRILA SVE O MALTRETIRANJU! ASMIN JE TUKAO USRED GRADA PRED SVIMA! Obelodanila sve tokom suočavanmja sa Durdžićem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam te udario, prestani da iznosiš neistine! Ti si blam Balkana.

ANELI OTKRILA SVE O MALTRETIRANJU! ASMIN JE TUKAO USRED GRADA PRED SVIMA! Obelodanila sve tokom suočavanmja sa Durdžićem! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić i njen bivši partner Asmin Durdžić posvađali su se tokom suočavanja u studiju posle višemesečne pauze u viđanju, pa su isplivale špkantne tajne! Naime, Aneli je Asminu pored brojnih stvari rekla da prizna kako je ponižavao i tukao jednom prilikom dok su bili u noćnom izlasku, što je on poricao pred svima.

- Posvađali smo se jednom prilikom u izlasku, sećaš se dobro toga Asmine. Tukao si me pre, i krenuo si na mene. Obezbeđenje te zaustavilo. Krenuo je da me gura u diskoteci. Je l' si me udario u Slavonskom brodu? Ajde priznaj pred svima sada ako smeš i ako si muškarčina! - kazala je Aneli, ali je Asmin sve poricao:

Foto: RTV PINK printscreen

Asmin Durdžić

 

- Nisam te udario, prestani da iznosiš neistine! Ti si blam Balkana. Pričala Matora da te je opalila. Dopisivao sam se s tom devojkom dva ili tri puta, ali nije htela da me pusti! Nečeš od mene da napraviš monstruma, iako sve vreme to pokušavaš!

Foto: RTV PINK printscreen

Asmin Durdžić

 

Podsećamo, kako je sinoć na Pinku najavljeno, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić su se napokon suočili u Eliti, a kako je Durdžić objasnio, na ovo se odlučio, jer želi da stavi tačku na javno prepucavanje i da bivšoj stavi do znanja da ga više ni najmanje ne interesuje, jer uživa u novoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević, sa kojom želi da provede život:

- Ja sam rekao da joj je ovo prva i zadnja prilika da reši sve što se tiče deteta. Došao sam da se dogovorimo oko deteta sve što je potrebno i više se nećemo videti - rekao je Asmin. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading