ANELI OSUĐENA UŽIVO NA PINKU: Haos pred SUKOB sa Asminom OČI U OČI!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Ivana Marinkovića urnisala Ahmićevu!

ANELI OSUĐENA UŽIVO NA PINKU: Haos pred SUKOB sa Asminom OČI U OČI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković je ovonedeljni vođa u "Eliti", a na samom startu njene raspodele budžeta došlo je do drame. Naime, ona je odlučila da da mali budžet Aneli Ahmić, a dotakla se i njenog odnosa sa Asminom Durždićem, što je takmičarku "Elite" iznerviralo.

- Pratila sam pre ulaska, mislim da ti nije bila potrebna ta priča za ulazak. I ti i on ste iznosili svašta jedno o drugom. Imaš ti potencijala da budeš favorit, često plačeš, govoriš da ti je loše u životu, a po svemu sudeći nisi živela loše sa njim (Asminom), ali sada si ovu priču iskoristila vrlo dobro. Moram da dodam da mi je ono podsmevanje Asminovom izgledu, a ti si sa njim bila u braku i imaš dete. Kada smo ušli bila si okej prema nama, čak si nas i pitala da budemo zajedno na Elitoviziji, umeš ljudima da se podvučeš pod kožu, vrlo si simpatična, a prema tebi nikada nisam imala negativnu emociju. Nismo imale sukob do momenta gde si krenula da dobacuješ, pa si nagovarala Janjuša da napadne Ivana, ja sam ti uzvratila na uvrede. Međutim kada ste se udaljili, ti si stalno provocirala sve. Bilo je uvreda, mi nismo bliske ali si mi i dalje simpatična - rekla je Jelena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena dala mali budžet Aneli i napravila haos

- Niko ne zna kako sam ja živela i kako sam uživala, to znamo samo on i ja. Vaše je da nagađate, mi znamo. Vi ste ti koji ste prvi skočili na mene, tačnije na mene kada sam te navola za nešto, ja prema tebi nemam animozitet, čak ni prema Ivanu koji me je vređao. Ja ovde plaćem kada mi se plače i to je to - dodala je Aneli.

- Meni je bilo strašno kada si optužila Janjuša da potencira se*s a tebi je bio ramazan, a to je izgovor za ono što si ti sama želela - dodala je Jelena.

- To su bili problemi u našoj vezi - dodala je Aneli.

Podsećamo, Aneli će se večeras suočiti sa Asminom u 22 časa uživo na televiziji Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading