CAR ZA DLAKU IZBEGAO OZBILJAN INCIDENT: Zastrašujući snimak procurio u javnost, Aleksandra prebledela od straha!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je podelio uznemirujući snimak, fanovi preplašeni.

CAR ZA DLAKU IZBEGAO OZBILJAN INCIDENT: Zastrašujući snimak procurio u javnost, Aleksandra prebledela od straha!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Rijaliti igrač Filip Car je nedavno na svom Instagram profilu podelio prizor koji je iznenadio mnoge. Naime, usred dana, dok je boravio na primorju, u vodi je video ajkulu i odmah je odlučio da je snimi. Uz snimak je napisao: "Domaći je, ne grize" uz emotikon ajkule, nagoveštavajući da je snimak nastao na Jadranu gde Filip provodi vreme.

Filip je nedavno boravio u Beogradu, u društvu svoje ćerke Leone i partnerke Aleksandre Nikolić. Iako se kratko zadržao u srpskoj prestonici, vratio se u svoj rodni grad Crkvenicu. On je ranije otkrio da planira da se sa Aleks i njihovom ćerkom preseli u Hrvatsku čim Leona malo odraste.

Podsećanja radi, pored posvećenosti majčinstvu, Aleksandra je takođe odlučila da se posveti sebi i svom fizičkom izgledu. Ipak, bivša zadrugarka je istakla da i pored nedostatka sna, oseća najveću sreću zbog prisustva svoje naslednice u životu.

 

- Ne spavamo nikako, ali opet smo najsrećnije! Volim te! - napisala je Aleks u opisu objave na socijalnoj platformi TikTok.

Takođe bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac, ali nedavno se našao u centru pažnje zbog prijave koju je dobio na Instagramu. On je na društvenim mrežama podelio sliku prijave, kojom mu je nagovešteno da mu je profil "ograničen na 7 dana". Car je izrazio frustraciju povodom ovog događaja, navodeći da je prijavljen nakon što je reagovao na uvrede pojedinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading