CAR POPIO PRIJAVU: Hitno sankcionisan, odmah se OGLASIO!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip u novim problemima!

CAR POPIO PRIJAVU: Hitno sankcionisan, odmah se OGLASIO!

Foto: TikTok.com

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac, ali sada se našao u centru pažnje zbog prijave koju je dobio na Instagramu. On je na društvenim mrežama podelio sliku prijave, kojom mu je nagovešteno da mu je profil "ograničen na 7 dana". Car je izrazio frustraciju povodom ovog događaja, navodeći da je prijavljen nakon što je reagovao na uvrede pojedinaca.

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car dobio prijavu na Instagramu

Nakon što je objavio informaciju o prijavi na Instagramu, mnogi pratioci su pružili podršku Filipu, dok su drugi izrazili svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Ovo je samo jedan od primera kako se društvene mreže koriste za izražavanje emocija i sukoba, a Filipova otvorenost pokazuje koliko je izložen javnosti i njenim reakcijama.

Podsetimo, Filip Car nedavno je dobio dete sa Aleksandrom Nikolić, a nedugo zatim napustio ih je, odnosno Beograd, i otišao u rodnu Hrvatsku. Samo dva dana nakon izlaska Aleksandre i njihove naslednice Leone iz porodilišta, Filip je krenuo put Crikvenice kako bi završio opremanje doma gde će uskoro svi živeti. Ovaj potez izazvao je različite reakcije javnosti, ali Filip se nije obazirao na komentare i nastavio sa svojim planovima.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Iako su Filip i Aleksandra suočeni sa kritikama zbog Filipovog odlaska, mnogi su takođe izrazili razumevanje za njihove odluke. Svako roditeljstvo nosi sa sobom svoje izazove, a ovo iskustvo ih je stavilo pod lupu javnosti. Ipak, par je odlučan u svojim namerama i fokusiran na izgradnju zajedničkog života sa svojom naslednicom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading