OVO NEMA NEMA NI NA ULICI! KAČAVENDA I JELENA MARINKOVIĆ SE POČASTILE UVREDAMA PRED SVIMA! Haos u Eliti se ne smiruje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledaj se u ogledalu da li si ti normalna, sitni lopove i prevarantu, da li postoji veća gnjida koja izda nekoga sa kim se družila, urlala je Jelena pred svima!

OVO NEMA NEMA NI NA ULICI! KAČAVENDA I JELENA MARINKOVIĆ SE POČASTILE UVREDAMA PRED SVIMA! Haos u Eliti se ne smiruje! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Jelena Marinković i Milena Kačavenda napravila su karambol na imanju kada su se posvađale pred svima, pa su jedna drugoj uputile najstrašnije uvrede. Jelena već danima gaji animozitet prema Mileni, pa ju je sada nazvala uličarkom. 

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda

 

- E sad da dam mali budžet balavoj lami Mileni Kačavendi, koja je jako zla i pokvarena osoba. Evo sad ovde igraš, je l' to prošlo 40 dana? Pablo ako može muzika možemo sad da se veselimo. Kukala si i plakala na žrtvi da te svi kanalimo, a onda kreneš da vređaš, uličarko jedna, podsećaš na najgora vremena i devedesete, navikla si da pretiš da će nas neko čekati na ulici. Pretiš sa mužem za koga tvrdiš da nije kriminalac, ja mislim da ti nisi normalna i da si željna muškaraca. Ljubiš ovde zauzete muškarce i sedaš im u krilo, ne znam šta ti je Munjez skrivio da likuješ njegovom diskvalifikacijom. Pogledaj se u ogledalu da li si ti normalna, sitni lopove i prevarantu, da li postoji veća gnjida koja izda nekoga sa kim se družila - dodala je Jelena, pa se Milena nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda i Jelena Marinković

 

- Ne bih da se nastavljam i da pričam bilo šta o ovakvim personama. Sve što Jelena Marinković kaže za mene nije važno, jer je ona odavno najviše ovde rekla o sebi. Žena ne zna gde je levo, skroz je izgubila kompas, a meni nešto priča. Ništa ovo što je izgovorila mene ne pogađa, a najmanje to da sam loša osoba.  

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

20.05.2024 20:44

Kacavenda je prava ulicarka sto se recnika tice,, Kacavenda je kao ulicarka sto se recnika tice, a sve vise koristi recnik Radmile i kopira je u raspravama