ŽESTOKA KAZNA ZA MIONU I ŠA: Ne mogu da se oporave od ovog udarca, strahuju za ono što ih čeka!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša se ponovo moraju razdvojiti, reper zaključio da im je nekadašnja prijateljica sve namerno "smestila".

ŽESTOKA KAZNA ZA MIONU I ŠA: Ne mogu da se oporave od ovog udarca, strahuju za ono što ih čeka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Učesnicima Elite je danas stiglo novo pismo, kojim ih je Veliki šef obavestio ko su Odabrani za ovu nedelju, odnosno, ko će ove sedmice imati sve privilegije:

- Draga Elito, vreme je da čujte ko će biti odabrani ove nedelje. Birali ste najpožrtvovanijeg takmičara, a po vašim glasovima pobedili su Lepi Mića; Marko Đedović, Anđelo, Anita, Ša, Matora. Njih šestoto će živeti u kući odabranih. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo, koje je pročitala Maja Marinković, iako je ovonedeljni vođa Stanislav Krofak Pantera.

Reper Nenad Aleksić Ša ne krije koliko mu teško pada da se odvoji od svoje 20 godina mlađe devojke, Mione Jovanović, pogotovo otkako se u rijaliti uselio njen bivši dečko, Stanislav Krofak, koji je u vezi sa Majom Marinković, ali to Ša ne olakšava boravam i konstantno je u strahu. Ša odmah mora da spakuje stvari i napusti Belu kuću, odnosno preseli se u kuću Odabranih.

 

Ša je zaključio da ga je Vanja Živić, koju je smatrao prijateljicom, izdala, tako što je za ovonedeljnog vođu postavio Stanislava Krofaka, njegovog najvećeg suparnika, bivšeg dečka Mione Jovanović, sa kojom je on sada u vezi:

- Vanji svaka čast, je*ala nam je kevu, kakva lujka - rekao je Ša.

- Je*ala je kevu - dodao je Marko.

- Pojedinci se ozbiljno pale, ali neka, drago mi je da čujem šta stvarno misle i koliko su glupi... Moja izjava postoji, kao i sve do sada, od reči do reči svima rekla unutra šta mislim, identično kao i napolju... Nijednu informaciju, ni pravu ni lažnu, nikome nisam rekla, snimci postoje - istakla je Vanja putem storija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading