KREĆE REŠETANJA STANISLAVA KROFAKA, NJEGOVA ĆERKA BOLJE DA ZAPUŠI UŠI: Najavljen neviđeni šou u Eliti, Maja će grebati da izađe!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ne može ni da pretpostavi šta ga čeka večeras.

KREĆE REŠETANJA STANISLAVA KROFAKA, NJEGOVA ĆERKA BOLJE DA ZAPUŠI UŠI: Najavljen neviđeni šou u Eliti, Maja će grebati da izađe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras možete pratiti još jedno izdanje emisije "Pitanja novinara" najpopularnijeg rijaliti programa ''Elita'' na televiziji Pink.

Naime, kako je već dobro poznato, učesnici će i ove nedelje odgovarati na pitanja novinara, a kako je nedelja za nama bila veoma uzbudljiva, nema sumnje da takmičare Elite čeka "pakao", s obzirom da je poznato da sedma sila dolazi u studio naoružana informacijama i da ih neće štedeti.

Po svemu sudeći, Stanislav Krofak će večeras imati težak zadatak, odnosno, moraće da objasni publici najgledanijeg rijalitija kako je sebi dozvolio odnose sa Majom Marinković, iako je ćerki Vanesi dao reč da više neće biti intiman pred kamerama, kako ona ne bi trpela torturu.

Iako Krofak i Maja i sada negiraju se*s u toaletu, svakako će doći trenutak kada će biti suočeni sa skandaloznim snimkom, koji kruži internetom, a gledaoci su zgroženi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Bio sam potrešen par dana sve me je to potreslo, pa mi je Milan postavio pitanje i trebalo mi je da dođem sebi. Moja ćerka nije mala, ona ima 17 godina i može normalno da razmišlja nego sam ja imao neku grižu savest. Ja ću sa njom popričati ali što se tiče moje majke neće oni ništa meni reći jer su oni svi zbog mene u Zagreb i ne pitaju se ništa - rekao je Stanislav.

- Ja nisam cvećka, da se razumemo i da nisam imala neke greške u prošlosti možda to ne bi bilo upečatljivo. Ljudi koji ne gledaju realno stvari možda mogu da mi zamere nešto, svako od nas ima neku prošlost i svi mi nismo presvete kaluđerice, ja sam prema njemu stvarno dobra i mislim da je to najbitnije - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading