NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon POROĐAJA, zadesio je HOROR!

Autor:

Zadruga

14.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić trpi ozbiljno nasilje na društvenim mrežama!

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon POROĐAJA, zadesio je HOROR!

Foto: Shutterstock, Pink

Starleta Aleksandra Nikolić nedavno je doživela neprijatnu situaciju na društvenoj mreži Instagram koja ju je dovela do ozbiljnog stresa. Naime, ona je dobila uvredljiv komentar koji se direktno odnosio na njen život i profesiju, što ju je izuzetno pogodilo.

Nakon što je pročitala uvredu upućenu njoj, Aleksandra je hitno morala da odreaguje kako bi se suprotstavila ovom napadu. Mnogi njeni pratioci su je savetovali da prijavi ovaj slučaj policiji kako bi zaštitila svoje bezbednost i integritet.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 


Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, koja je burno reagovala na uvredu upućenu Aleksandri. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje na društvenim mrežama i pružili podršku Aleksandri u ovim teškim trenucima.

Neki su istakli da je važno da javne ličnosti poput Aleksandre Nikolić budu zaštićene od ovakvih napada i da se takvo ponašanje ne sme tolerisati. Takođe, istakli su da je važno da se žrtve ovakvih napada ohrabre da prijave slučajeve kako bi se stalo na put ovakvom online nasilju.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Nakon što je doživela ovaj napad, Aleksandra Nikolić je javno istakla da je duboko potresena ovakvim događajem, ali da se neće povući pred ovakvim uvredama. Takođe, ona je zahvalila svojim pratiocima na podršci i istakla da će preduzeti sve neophodne korake kako bi zaštitila sebe i svoj integritet.

S obzirom na ozbiljnost situacije, Aleksandra je najavila da će se konsultovati sa advokatima i razmotriti mogućnost podnošenja prijave policiji kako bi se identifikovao počinilac ovog napada.

Incident koji je doživela Aleksandra Nikolić na društvenoj mreži Instagram još jednom je pokazao koliko je važno raditi na zaštiti od online nasilja i uvreda. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći institucije i društvo da preduzmu konkretne korake kako bi se zaštitile žrtve ovakvih napada i stalo na put ovakvom ponašanju na internetu. Aleksandra Nikolić je hrabro stala u odbranu svog integriteta i pokazala da se neće povući pred online nasiljem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading