NOVI ŠOK-OBRT: Aneli se vraća Asminu sa Janjuševim detetom! Durdžić se oglasio: "Kada Aneli izađe, dobiće pismo..."

Autor:

Zadruga

14.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva iz rijalitija ide kući sa stomakom do zuba.

NOVI ŠOK-OBRT: Aneli se vraća Asminu sa Janjuševim detetom! Durdžić se oglasio: "Kada Aneli izađe, dobiće pismo..."

Foto: TV Pink/printscreen

Drama između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša se nastavlja, pa ona sada planira da se iz rijalitija, umesto da svije novo porodično gnezdo, vrati kući sa stomakom do zuba.

Naime, nakon Aneline odluke da abortira Janjuševo dete, ona je donela novu odluku da u inat njemu iznese trudnoću i rodi bebu. I na sve to, počela je da hvali bivšeg partnera Asmina Durdžića sa kojim već ima ćerku Noru, te da ga poredi sa bivšim košarkašem za kog je pred svima za crnim stolom izjavila da je mnogo gori od Alibabe. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš zgrožen Anelinim ponašanjem i u trudnoći

Mnogi su to protumačili kao njenu želju da se ipak posle rijalitija vrati njemu, i to sa tuđim detetom, što joj je i sam Janjuš u više navrata prebacivao. 


- Ti si taj koji si od mene napravio polupanu - rekla je Aneli, kada je Janjuš dobio pitanje šta ona mora da promeni kod sebe da bi došlo do pomirenja.


- Ti mene svaki dan vređaš - odbusuo je Marko.


- Ti si taj koji vređa, ne ja. Ja tebe ne pominjem - uzvratila je Aneli.


- Ti hoćeš da budeš žrtva, evo ja ću se skinuti da me nagu*e svi - nastavio je Janjuš sa svojom patetikom.


- Evo šta on radi - pokazala je Aneli na primeru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić tvrdi da je Janjuš mnogo gori od Asmina


- Šta, šta radim, ona tera po svom sve. Ona nije dobro, ona je u mislima na hiljadu strana, razumem ja to, i ja sam na sto strana - priznao je Janjuš.


- On sada sve svaljuje na mene, a on je priznao da je bio sa Majom, a meni se kleo da se nikada nije ljubio sa Majom - nastavila je ona.


- Šta priča ova, svi znaju da sam ja bio sa Majom i koliko sam bio sa Majom, a ja sam rekao da se nisam ljubio sa Majom, kao sa Aneli - nastavio je Janjuš.


- Aneli govori da joj smeta jer je sada rekao da je bio sa Majom u vezi, ali on Maju nikada nije priznao, nije rekao da je u vezi - pojasnio je Mića.


- Ti si mene navodio da je kažem ono, da aboritiram, ja sam svoje rekla, Janjuše! Juče sam rešila da neću abortirati, od tebe ne želim ništa. Lažov si najveći, manipulator - zainatila se Ahmićeva.


- Aneli je rekla da je on gori od Asmina - dodala je Milica.

- On je najgori, a kome si ti dobra, imaš sedam brakova iza sebe - zaključio je Janjuš.


To što Aneli u svakoj svađi sa Janjušem, koristi priliku da svog bivšeg stavi iznad njega, nagoveštava da ona ipak potajno i dalje priželjkuje da posle svega izgladi odnos sa Asminom. Ostalo je upamćeno i kada je u jednoj emisiji javno tvrdila da on nju nikada nije i ne može preboleti, te da nikada nije preferirao devojke poput Stanije Dobrojević, kojoj sada na sve načine dokazuje ljubav. Uprkos tome što ju je Durdžić demantovao i prilikom njihovog suočavanja u studiju na TV Pinku uveravao da im je to poslednji susret, po svemu sudeći, ona bi bila u stanju da mu se, sa sve Janjuševim detetom, vrati.


Asmin: Može, ali preko suda!

Otkako je sa Stanijom Dobrojević Anelin bivši uporno ponavlja da je sa Ahmićevom završio za sva vremena i ne ostavlja prostor da može da mu se vrati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević je prešla Asminu preko mnogo ozbiljnih stvari

Dok ona, kako je sama izjavila, ali i kako zapaža i Janjuš i drugi koji iz njenog okruženja, priželjkuje da posle svega njih dvoje ponovo budu zajedno i živi u mašti da je Asmin nije preboleo, on se uključio uživo u emisiju, pa poručio da će sa njom sve rešavati isključivo preko advokata.


- Sa Aneli nikakvu komunikaciju, niti išta, samo preko advokata... Kada Aneli izađe, dobiće pismo od advokata da dođe na sud, a ćerka će biti obezbeđena - rekao je Durdžić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading