STANISLAV ZAREŽAO NA MAJU ZBOG ĆERKE, VRELA AKCIJA MU PRETVORILA ŽIVOT U NOĆNU MORU: Krofaku pala roletna, želi Vanesi da se iskupi za sve!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je zažalio zbog intimnih odnosa sa Majom, interesuje ga sad samo ćerka.

STANISLAV ZAREŽAO NA MAJU ZBOG ĆERKE, VRELA AKCIJA MU PRETVORILA ŽIVOT U NOĆNU MORU: Krofaku pala roletna, želi Vanesi da se iskupi za sve!

Foto: tv pink printscreen

Sukob između Maje Marinković i Stanislava Krofaka se ne smiruje nakon što je Krofakova ćerka poslala pismo osude. Ova situacija je dovela do dubokih emotivnih reakcija kod oboje njih, sa Krofakom koji sada oseća grižu savesti zbog izneverenog poverenja svoje ćerke, a Majom koja se oseća poniženo i loše zbog zahladnjenja njihovog odnosa.

- Više se ovde odnosi na odnos nakon čestitke tako da sam tad bila razočarana ali smo se posle smirili. Mene je Jovana posavetovala i rekla da sam se malo povukla u sebe. Ja sam se stvarno osećala loše tada i poniženo, ali tu sam se žalila kako smo dosta zahladnili naš odnos. Ta njegova energija je prešla na mene, ali hvala Bogu da je za sada dobro, njega je iznerviralo što sam ja pričala, ali on mora da razume moj temperament, ja to da nisam podelila sa jovanom ja bih pukla - rekla je Maja.

 

- Bio sam potrešen par dana sve me je to potreslo, pa mi je Milan postavio pitanje i trebalo mi je da dođem sebi. Moja ćerka nije mala, ona ima 17 godina i može normalno da razmišlja nego sam ja imao neku grižu savest. Ja ću sa njom popričati ali što se tiče moje majke neće oni ništa meni reći jer su oni svi zbog mene u Zagreb i ne pitaju se ništa - rekao je Stanislav.

- Ja nisam cvećka, da se razumemo i da nisam imala neke greške u prošlosti možda to ne bi bilo upečatljivo. Ljudi koji ne gledaju realno stvari možda mogu da mi zamere nešto, svako od nas ima neku prošlost i svi mi nismo presvete kaluđerice, ja sam prema njemu stvarno dobra i mislim da je to najbitnije - rekla je Maja.

- Da li te je, Stanislave, poremetilo što tvoji veličaju Mionu? - usledilo je pitanje.

- Ne, mene je poremetilo to što sam napravio i nisam znao da će ćerku poremetiti to toliko, mene je to najviše izbacilo iz takta. Ko zna šta je na instagramu i koliki je pritisak i naravno da je ona pala pod taj uticaj - rekao je Stanislav.

- Je l' tvoja bivša žena ima lepo mišljenje o rijaliti učesnicima? - usledilo je novo pitanje.

- Mi nikada nismo pričali o tome i nisam bio u tom fazonu, totalno sam živeo drugačiji život -rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tradicionalac

17.05.2024 10:45

Ljudi, pa vidite li vi koji je to ljudski šljam u toj ‚‚zadruzi‚‚ i sličnim rijaliti šou. To u normalnim društvima nije dozvoljeno i prihvatljivo. Naturio nam zapad ‚‚slobodu‚‚ mišljenja, ponašanja, življenja koje ima samo jedan cilj-da uništi tradicionalna društva i moral i uvede uslove za savremeno porobljavanje, iskorištavanje resursa i političku podršku. Nedaj se Srbijo.