MAJA NASRNULA NA STANISLAVA, PA KRENULA DA GA ŠTIPA: Krofak prošao kao Filip Car, kuka na sav glas!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se vratila na staro, pa pokazala Stanislavu svoje pravo lice.

MAJA NASRNULA NA STANISLAVA, PA KRENULA DA GA ŠTIPA: Krofak prošao kao Filip Car, kuka na sav glas!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je juče objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Međutim, uveče se opet situacija pogoršala, kada je Krofak uporedio Maju sa Mionom Jovanović, njegovom bivšom devojkom, pa priznao da su ga obe ocinkarile, što je Marinkovićevu dovelo do ludila. Iako je naglašavala da se sada promenila, Maja se vratila na staro, pa krenula da štipa Stanislava, baš kao nekada svoje bivše partnere.

 

- Nisam ja teška, nego si ti slabašan - rekla je Maja.

- Au, druže - rekao je Stanislav.

- 'Ajde da vidim ko može mene de izdrži, a ja tebe štitim zbog ćerke - rekla je Maja.

- Šta je meni ovo trebalo - dodao je Stanislav.

Maja je krenula da uštine Stanislava,  a on se momentalno izmakao i ostao zatečen njenim ponašanjem, dok je ona sve pokušala da zataška, kako ne bi pokvarila dosadašnji utisak.

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam, jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem, jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa, nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa, kako prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading