ASMIN NE ŽELI DA USVOJI DETE, a Stanija ima žarku želju da postane MAJKA: Bitna je samo ljubav!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka poljuljana zbog prethodnih trauma!

ASMIN NE ŽELI DA USVOJI DETE, a Stanija ima žarku želju da postane MAJKA: Bitna je samo ljubav!

Foto: shutterstock, Instagram.com

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je već duže vreme u vezi sa Asminom Durždićem, bivšim suprugom Aneli Ahmić, koja im i dalje zagorčava ljubav. On je nedavno gostovao u "Eliti",  a Staniji nije bilo dobro dok je gledala emisiju. 

- Ja sam priželjkivala taj susret, ali opet sam se plašila šta će se desiti, bila sam spremna na sve, ali plašila sam se da će se pomiriti. Da su se oni pomirili, ja bih pristala na to - rekla je Stanija, koja je mesec dana provela bez Asmina u Sjedinjenim Američkim Državama:

- Bila sam na psihičkom oporavku i sad sam kao nova. Ali, dokle god se ovo ne završi, ja ne mogu da se opustim - istakla je Dobrojevićeva, koja još uvek ne pristaje na zajednički život:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević

- Čekam da vreme pokaže. Ja sam za svakog prethodnog mislila da je čovek mog života, pa se ispostavilo suprotno. Ne plašim se apsolutno više ničega, šta god treba da bude, neka bude i to što pre. Dovoljan je jedan skrinšot, pa da ja završim sa njim. Odlučila sam da verujem sebi sve dok se ne uverim u suprotno - istakla je starleta.

Dobrojevićeva je prošle godine izgubila bebu, koju je začela sa Asminom, a kako je rekla, volela bi da usvoji dete.

- Naravno, sve je moguće. Ja imam žarku želju da postanem majka, malo sam poljuljana zbog prethodnih trauma, ali polako. Ja bih čak i usvojila dete, što da ne, bitna je samo ljubav i lep odgoj - poručila je Stanija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

Sa druge strane, Asmin neće ni da čuje za to, prenosi "Svet". On želi da imaju mnogo dece koju će mu Stanija roditi i čekaće je dokle god bude trebalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading