STANIJA I ASMIN USVAJAJU DETE! Stiže prinova u porodicu Dobrojević, otkriveni svi detalji SVADBE!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević priznala sve o usvajanju dece!

STANIJA I ASMIN USVAJAJU DETE! Stiže prinova u porodicu Dobrojević, otkriveni svi detalji SVADBE!

Foto: shutterstock, Instagram.com

Starleta Stanija Dobrojević pojavila se sa dečkom Asminom Durdžićem u emisji ,,Premijera", a nakon što su se rastali, ona je otkrila sve o njihovom pomirenju, ali i njegovom gostovanju u emisiji ,,Elita - Pitanja novinara". 

Stanija je u jednom trenutku progovorila i o potomstvu, te je otkrila da bi volela da se ostvari kao majka, ali da ne žuri sa tim, jer želi da rodi onom muškarcu za kog će biti sigurna da će biti idealan otac. Međutim, ono što je mnogima bilo interesantno, to što je Stanija priznala i da bi rado usvojila dete sa Asminom, ako do toga dođe. 

Foto: RTS Pink printscreen

Stanija Dobrojević

 

- To mi je još rano da mislim o tome. Volela bih da se ostvarim u toj ulozi, ali ne želim da žuri. Znam da mi mnogi kažu da će biti kasno, ali ja hoću da budem sigurna. Usvojila bih decu, nema razlike da li je tvoj, isto ih tretiramo. Bitna je ljubav, samo je to bitno i lep odgoj! Meni svi kažu da mi je kasno, ali nije, ja ne želim da srljam u to...  - ispričala je Stanija, te dodala o svadbi:

- Neka sve ovo prođe, pa polako, videćemo, ja volim da pustim vreme da pokaže sve. 

Foto: ATA Images, tv pink printscreen

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

-  Poslednji put kad smo se sreli u liftu, stvarno sam bila jako loše... Sad znam sve, vratila sam se iz Amerike i zamolila ga da proslavim praznike bez medijskog haosa i onda mi javljuje da gostuje na Pinku, ja sam bila na iglama kako će da prođe, nismo se videli pre toga, tek juče smo se videli... Šta će da kaže, na iglama sam, trpim ovu priču već mesecima, rekoh sad će biti neki haos, ali sada gledam sve drugačije - rekla je Stanija i dodala:

Foto: RTS Pink printscreen

Stanija Dobrojević Premijera

 

Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi - objašnjava Dobrojevićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading