KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Crvena zvezda PRODALA ŠTOPERA, sledeća stanica - EMIRATI!

Autor:

Sport

23.05.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajan korak za ovog mladog fudbalera.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Crvena zvezda PRODALA ŠTOPERA, sledeća stanica - EMIRATI!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je ostvario novi transfer ove sezone prodajom mladog Nigerijca Favora Injeka Ogbua Al Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ova odluka je iznenadila mnoge, ali postoji dobar razlog za to pošto će crveno-beli inkasirati 800.000 evra na ime obeštećenja. 

Transfer štopera Favora Injeka Ogbua u Emirate predstavlja značajan korak za ovog mladog fudbalera. Ogbu će nastaviti svoju karijeru pod vođstvom srpskog trenera Gorana Tufegdžića, a njegov nastup u Prvoj ligi Srbije za Zvezdinu filijalu Grafičar su bile presudne za ovaj transfer. Pre Grafičara Ogbu je igrao za omladince Crvene zvezde. Defanzivac rođen 2004. godine je upisao i nastup u Crvenoj zvezdi, pošto je igrao prijateljsku utakmicu za prvi tim protiv Zenita. 

Fejvor se dokazao u timu koji nastupa pod dirigentskom palicom Marka Neđića i tako na sebe skrenuo pažnju brojnih bogatih klubova. Očekuje se da Ogbu neće biti usamljen kada su u pitanju odlasci sa Topčiderskog brda, jer se na stadionu “Rajko Mitić” sprema rekonstrukcija tima za predstojeću sezonu. Prvi je ručnu povukao jedan od najboljih u protekle dve sezone - Osman Bukari, koji će karijeru nastaviti u SAD. On je, naime, za sedam miliona evra prešao u Ostin iz Teksasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading