AZURNA OBALA ZOVE HVANGA! Novac ili emocije, šta će PRESUDITI? Dobra i LOŠA VEST ZA ZVEZDU!

Autor:

Sport

23.05.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monako i Nica pokazali otvoreno interesovanje.

AZURNA OBALA ZOVE HVANGA! Novac ili emocije, šta će PRESUDITI? Dobra i LOŠA VEST ZA ZVEZDU!

Foto: Starsport

Hvang In Bom

Jedan od najzaslužnijih za uspeh Crvene zvezde ove sezone definitivno je Hvang In-Beom. Korejac je svojom konstantnošću i izvanrednim igračkim sposobnostima značajno doprineo osvajanju duple krune, a njegovi napori nisu prošli neprimećeno. Francuski klubovi Monako i Nica su pokazali veliko interesovanje za Hvanga, spremni da ponude čak sedam miliona evra za njegov transfer. Međutim, Crvena zvezda ne namerava da se odrekne Hvanga za manje od 10 miliona evra.

I jedni i drugi su spremni da ponude sedam miliona evra za Korejca, ali Crvena zvezda neće menjati stav i manje od 10 miliona evra za njegov transfer.

Postoji potencijalni problem oko klauzule u ugovoru Hvang In-Beoma. Ukoliko on bude želeo da napusti klub, pitanje je koliko Zvezda može da ga zadrži, što dodatno komplikuje situaciju oko njegovog eventualnog transfera.

Jedna od ključnih stvari koja može da utiče na odluku Hvang In-Beoma je njegova povezanost sa navijačima Crvene zvezde, koji su mu ekspresno prirasli za srce. A očigledno je da su simpatije obostrane. Nedavno im se zahvalio nakon što su mu spevali stihove posle trijumfa u Kupu Srbije, istakavši da je to bilo lepo životno iskustvo za njega.

Hvang In-Beom je nedvosmisleno postao jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, a njegova budućnost u klubu ostaje predmet brojnih spekulacija dok navijači s nestrpljenjem iščekuju ishod ove situacije.

BONUS VIDDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading