NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: ĆERKA Čelsijeve legende u VRELOM IZDANJU! ŽADE ne krije svoje ATRIBUTE! (18+)

Autor:

Sport

23.05.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovog može da se rikne.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: ĆERKA Čelsijeve legende u VRELOM IZDANJU! ŽADE ne krije svoje ATRIBUTE! (18+)

Foto: Instagram

Žade

Frank Lebef bio je na vrhuncu krajem devedesetih i početkom godina kada je igrao u Čelsiju. U tom periodu postao je prvak Evrope i sveta sa reprezentacijom Francuske, odnosno postao je otac zanosne Žade (33), koja danas neretko objavljuje provokativne fotografije na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jade 🩶 (@jade_leboeuf)

 

Lebefova ćerka ima oko 240.000 pratilaca na Instagramu i majka je dečaka rođenog 2020.

Foto: Instagram

 

Što se njenog oca tiče, on je profesionalnu karijeru započeo 1988. godine u Lavalu. Nakon tri sezone otišao je u Strazbur sa kojim je 1995. osvojio Intertoto kup. Godinu dana potom kupuje ga londonski Čelsi za 2,5 miliona funti.

Foto: Instagram

 

U Čelsiju je odigrao preko 200 utakmica u svim takmičenjima i postigao 24 pogotka. Gotovo sve pogotke za Čelsi je postigao kroz jedanaesterce. Promašio je svega tri puta: protiv Lestera, Blekburna i roterdamskog Fajenorda. Sa klubom je osvojio dva FA kupa i po jedan Liga kup, Komjuniti šild i Superkup Evrope.

Foto: Instagram

 

Godine 2001. Lebef se vraća u rodni Marselj gde potpisuje za tamošnji Olimpik. Posle dve godine igranja za klub, Frank odlazi u Katar gde je nastupao za Al-Sad i Al-Vakru nakon čega je 2004. završio igračku karijeru.

Foto: Instagram

 

Lebef je bio francuski reprezentativac u periodu od 1995. do 2002. godine. U tom periodu, igrač je sa reprezentacijom osvojio naslov svetskog (Francuska 1998.) i evropskog ( Belgija / Holandija 2000.) prvaka i Kup konfederacija (Japan / Južna Koreja 2001).

Foto: Instagram

 

Tokom Mundijala u Francuskoj 1998, igrača je selektor Žake uglavnom koristio kao rezervu dok je u samom finalu bio u prvih jedanaest kao zamena za Lorana Blana koji je u pređašnjoj utakmici dobio crveni karton. Lebef je u finalu čuvao Ronalda te se istakao odličnim odbrambenim karakteristikama.

Zbog uspeha ostvarenog 1998. Lebefu je zajedno sa reprezentativcima i selektorom Žakeom dodeljen red viteza francuske Legije časti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading